Απάντηση στα όσα έγραψε η “Εφημερίδα των Συντακτών” για τον ίδιο και τη σύζυγό του έδωσε ο Θάνος Πλεύρης, στον οποίο το έντυπο άσκησε ακραία στο ύφος της κριτική για την πρόσφατη φωτογραφία του με τον Άλις Κούπερ, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη το έκτο κύμα της πανδημίας.

Εχει πάει ο κορωνοϊός σύννεφο! Αμα λέμε σύννεφο, εννοούμε κεραυνοκαταιγίς! Τα κρούσματα έχουν φτάσει στο θεό και ο Πλεύρης με την Πλεύραινα φωτογραφίζονται δίπλα στον Αλις Κούπερ (ο Πλεύρης είναι ο υπουργός μας της Υγείας, για όσους δεν θυμούνται!)” γράφει μεταξύ άλλων το επίμαχο δημοσίευμα, με τον υπουργό Υγείας να επισημαίνει αιχμηρά πως η γυναίκα που απεικονίζεται στην φωτογραφία που επέλεξε η εφημερίδα, δεν είναι η σύζυγός του, αλλά η σύζυγος του Άλις Κούπερ.

“Αγαπητή @EFSYNTAKTON το να αποκαλείτε “πλευραινα” τη σύζυγό μου είναι σεξιστικό αλλά δεν σας προβληματίζει. Το να μην γνωρίζετε όμως ότι η εικονιζόμενη δεν είναι η Λένα η σύζυγος μου αλλά η σύζυγος του Alice Cooper θα έπρεπε να σας προβληματίζει” έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter, αναρτώντας το κείμενο της εφημερίδας.