Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε  στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για την καριέρα του, την κόρη του και το «Fame Story».

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε συμμετάσχει στον μουσικό διαγωνισμό, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.

Ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε συγκεκριμένα για την εμπειρία του από το πρώτο «Fame Story»: «Μου έρχονται αναμνήσεις από το δικό μας “Fame Story”. Ήμουν στο πρώτο “Fame Story”. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Θεωρώ ότι το δικό μας ήταν πιο αγνό. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν έχουν αποδώσει οι νικητές, ο πρώτος, δεύτερος, τρίτος, μόλις σβήσουν τα φώτα του τελικού, τους χάνουμε».

Σε ερώτηση για το αν θα τον ενδιέφερε να βρεθεί κάποια στιγμή στην κριτική επιτροπή, ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν ξέρω για κριτής, γιατί είναι λίγο βαρύ αυτό του να πρέπει να κρίνεις κάποιον. Όμως, θεωρώ ότι άνθρωποι που έχουμε πάρει μέρος σε τέτοια παιχνίδια θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε τους παίκτες, γιατί είμαστε πιο κοντά στη ψυχολογία ενός παιδιού που μπαίνει τώρα από έναν τραγουδιστή που δεν έχει ζήσει αυτή την εμπειρία».

Τέλος, για τις συγκρούσεις που δέχτηκαν από τις δισκογραφικές εταιρείες εκείνη την εποχή, ο Θάνος Πετρέλης δήλωσε: «Είχαμε ζήσει έναν τεράστιο πόλεμο, ήταν ένας αντίστοιχος “παγκόσμιος πόλεμος”, όπως τον λέω εγώ, για την ελληνική δισκογραφία. Πιστεύω ότι οι τότε καλλιτέχνες που βρισκόντουσαν στα δρώμενα μας θεωρούσαν απειλή».

Διαβάστε ακόμη: