Ο Θάνος Καληώρας μίλησε για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του, Τζέσυ Παπουτσή και τη φιλία του με τον μετέπειτα σύζυγό της.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» ο ηθοποιός είπε για την αείμνηστη ηθοποιό: «Η αρρώστια της Τζέσυς Παπουτσή προϋπήρχε πολλά χρόνια. Πηγαίναμε μαζί με τον σύζυγό της σε γιατρούς, οδηγούσα εγώ πηγαίναμε να την δουν. Περνούσα τακτικά από το σπίτι, είχαμε μια στενή και δεμένη σχέση. Μας συνέδεε το παιδί μας πάντα». Η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες της ζωής της, νοσηλευόταν.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία, στη σχέση του με τον Γιάννη, τον άντρα που παντρεύτηκε μετά από αυτόν, Τζέσυ Παπουτσή.

«Ήμασταν πάντα κοντά. Κάνω παρέα με τον Γιάννη (σ.σ. τον σύζυγό της). Ήμουν στο σπίτι όταν έπαθε κάτι σαν εγκεφαλικό και την πήγαμε στο νοσοκομείο. Δεν έλειψα καθόλου. Πηγαίναμε μαζί με τον Γιάννη κάθε μέρα και τη βλέπαμε» είπε.

Για τον γάμο τους, ο Θάνος Καληώρας θυμήθηκε: «Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 30 ετών. Ήταν μια διαφορετική Τζέσυ από αυτή που γνωρίσατε εσείς. Πάντα είχε το θεατρικό εκτόπισμα, ήταν λαμπερός άνθρωπος, την αγαπούσαν όλοι, πήγαζε από μέσα της. Ήταν δοτική με όλους. Έκανε πολλά πράγματα για ανθρώπους, που δεν ξέρει ο κόσμος».

Διαβάστε ακόμη: