Επιμένει στην αθωότητα της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών η Ρούλα Πισπιρίγκου, και για να το αποδείξει ζητά από τον Αλέξη Κούγια να την εκπροσωπήσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στο Live News, ο πατέρας της 33χρονης φέρεται να ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η Πισπιρίγκου έψαχνε κι άλλον δικηγόρο, καθώς αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο πατέρας της απευθύνθηκε στον Κούγια.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον γνωστό δικηγόρο είναι ότι προτού αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία.

Κίνητρο για να απευθυνθεί η οικογένεια της 33χρονης στον συγκεκριμένο δικηγόρο είχε απτελέσει μία δήλωσή του -πριν την προφυλάκισή της και τις εξελίξεις που ακολουθησαν σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της Μαλένας- ότι είναι δύσκολο να καταδικαστεί ένας άνθρωπος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, αποτυπώματα,DNA ή αυτόπτες μάρτυρες.

Για τα χρέη της σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.