Ο Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά και αυτή τη φορά δεν εστιάζει ούτε στην Ρούλα Πισπιρίγκου, ούτε στον Μάνο Δασκαλάκη. Στρέφει τα βέλη του, σε αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στις έρευνες και όπως λέει δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν κενά και στοιχεία που αποκαλύπτονται με τον πιο ακατάλληλο τρόπο.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στην τηλεόραση του Star, για το σημείωμα της μικρής Τζωρτζίνας, που βρέθηκε από δημοσιογράφο, δηλώνοντας πως είναι λυπηρό -και περίεργο- που εντοπίστηκε από δημοσιογράφο το σημείωμα και όχι από τις Αρχές, μετά από τις πολύμηνες έρευνες που έχουν γίνει στο σπίτι της κατηγορούμενης μητέρας, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο ταξίαρχος, φανερά ενοχλημένος, είπε ότι «υπάρχουν τραγικές και εγκληματικές παραλείψεις στις έρευνες στο σπίτι» και ότι «αυτοί που κλήθηκαν να ψάξουν και να κάνουν τις έρευνες δεν έχουν κάνει σωστά τη δουλειά τους.»

«Πρέπει να υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να αξιολογηθούν από τους ανακριτές, θα αποφανθεί ο παιδοψυχολόγος και φυσικά πρέπει να γίνει γραφολογική εξέταση του σημειώματος για να βεβαιωθεί ο γραφικός χαρακτήρας της μικρής Τζωρτζίνας», τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Τι λέει ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

Για την παρατημένη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας μέσα στην οποία βρέθηκε το σημείωμα στο οποίο η άτυχη 9χρονη χαρακτηρίζει τη μητέρα της κακιά και εγωίστρια αλλά και τις εικόνες λεηλασίας που αντίκρισαν στο σπίτι που διέμενε η σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκή – Πισπιρίγκου, μίλησε στην τηλεόραση του «MEGA» και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Από την αποσφράγιση που κάναμε στο σπίτι της οδού Μπιζανίου προκύπτουν τρία σημαντικά θέματα. Πρώτον, υπάρχουν σκηνές λεηλασίας. Οι πόρτες ήταν σπασμένες και ξεκλείδωτες. Ανεβήκαμε στον πρώτο όροφο που ο κ. Δασκαλάκης είχε μετατρέψει παρανόμως σε στούντιο δικό του. Εκεί ανακαλύψαμε την τσάντα τη σχολική της Τζωρτζίνας και μέσα εκεί ανακαλύψαμε το σημείωμα που έγραφε πως η μητέρα της είναι κακιά και ότι είναι εγωίστρια! Αυτό το σημείωμα θα παραδοθεί στη 18η Ανακρίτρια», είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=uKxu7QB1R4k&ab_channel=TVmax

Και πρόσθεσε: «Είχαμε υποψίες πως και στον δεύτερο όροφο, που διέμενε η άτυχη σπιτονοικοκυρά, υπήρχαν και άλλα πράγματα. Και άλλα στοιχεία. Η έρευνα στον χώρο που έγινε από την αστυνομία μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου έχει κενά. Αυτό το σπίτι που διέμενε η άτυχη Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, είχε και έχει αποδεικτικά στοιχεία που συνδέονται με την άτυχη Τζωρτζίνα», ανέφερε ο δικηγόρος στην Αγγελική Νικολούλη.

«Τη Δευτέρα περιμένουμε να ανοίξει και ο δεύτερος όροφος που υπ’άρχουν στοιχεία αποδεικτικά για τα αίτια του θανάτου της σπιτονοικοκυράς, που ελέγχεται και το ζευγάρι για το αν έχει ευθύνη ή όχι. Έχει και άλλα στοιχεία αυτό το σπίτι και τη Δευτέρα θα αποκαλυφθούν», πρόσθεσε ο δικηγόρος.