Το Σάββατο 28 του Γενάρη ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης και η αγαπημένη του αγοραστή αρβανίτη έγιναν γονείς για πρώτη φορά όπως μας πληροφόρησαν με μια τρυφερή φωτογραφία και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η, επίσης, ηθοποιός γέννησε ένα κοριτσάκι που χαρεί άκρας υγείας και το χαρμόσυνο νέο του ερχομού της μοιράστηκε με το κοινό ο διάσημος σύζυγος της ποσταροντας στα stories του ινσταγκραμ του, το παρθενικό στιγμιότυπο της μονάκριβης του κόρης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης δεν παρέλειψε να αναρτήσει και βίντεο με το πλήθος των ευχών που έλαβε ακόμα και πάνω στην σκηνή, για την γέννηση της πρωτότοκης του κόρης.

Ο έρωτας του ζευγαριού μετράει 14 χρόνια ζωής και ύστερα από την τέλεση του γάμου τους λίγους μόνο μήνες πριν, την αποκάλυψη έκανε ο ηθοποιός το Νοέμβριο, ήρθε το πρώτο τους παιδάκι να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης σε ερώτηση δημοσιογράφων για το μυστήριο του γάμου τους είχε δηλώσει: « Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά επειδή με ρώτησες. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω. Δεν ήταν το επόμενο βήμα, αλλά μία φυσική εξέλιξη που θα μπορούσε να μην γίνει. Ενώ δεν είναι τίποτα για εμένα, αισθάνθηκα ότι είναι μία επισφράγιση. Ένιωσα πολύ ωραία που έγινε“, επιβεβαιώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο την ολοκλήρωση του έρωτα του ζευγαριού ενώπιον θεού και ανθρώπων .

Διαβάστε ακόμη: