Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας, μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα», τόνισε ότι «το ΠΑΣΟΚ αποτελεί σταθερό πυλώνα του πολιτικού συστήματος, έχει αποκτήσει πολιτική αυτονομία και σταθερή ανοδική πορεία σε όλες τις αναμετρήσεις σε αντίθεση με τη συντριπτική ήττα της ΝΔ και τις μεγάλες απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Γλαβίνας ανάφερε ότι «η κουβέντα όπως εξελίχθηκε τις τελευταίες δύο εβδομάδες αδικεί συνολικά την εικόνα της παράταξης. Δεν ενδιαφέρουν οι προσωπικές επιθέσεις στελεχών προς τον πρόεδρο, αλλά το τι περιμένουν οι πολίτες», ενώ χαρακτήρισε καταστροφική τη συζήτηση ότι «με κοινοβουλευτική αριθμητική θα μπορέσουμε τόσο απλά να νικήσουμε τη Νέα Δημοκρατία».

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσει μήνυμα σοβαρότητας και αξιοπιστίας και να σφυρηλατήσουμε την ενότητα πάνω στη διαφωνία μας», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι τοξικότητα η διαφορετική γνώμη.

«Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διάλυσης του ΠΑΣΟΚ», επισήμανε ο Θανάσης Γλαβίνας και σχετικά με τις «λεκτικές υπερβολές και άστοχες τοποθετήσεις που ακούστηκαν και την περασμένη Τετάρτη», ενώ ανάφερε ότι «κάποιοι έχουν μετανιώσει, καθώς δεν είναι στη κατεύθυνση του διαλόγου. Όποιος βάλλει εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ βάλλει και εναντίον της παράταξης».

Διαβάστε ακόμη