«Πάγωσαν» ο οδηγός και οι επιβάτες ενός Tesla όταν διαπίστωσαν στην οθόνη του αυτοκινήτου κάτι παράξενες και απόκοσμες φιγούρες που περπατούσαν σε νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται κοντά στο σπίτι που γυρίστηκε η ταινία τρόμου «Το Κάλεσμα».

Ο οδηγός και η παρέα του βρίσκονταν κοντά στο Arnold Estate στο Λονδίνο, μια περιοχή όπου γυρίστηκε το 2013 το πασίγνωστο θρίλερ. Τότε με έκπληξη είδαν στην οθόνη του Tesla να εμφανίζονται κάποιες φιγούρες.

Τα αυτοκίνητα Tesla έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν στην οθόνη τους πληροφορίες για αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, συμπεριλαμβανομένων πεζών και άλλων οχημάτων, χάρη σε αισθητήρες που διαθέτουν.

Στην οθόνη άρχισαν να φαίνονται φιγούρες σε σχήμα ανθρώπου και στο τέλος του βίντεο, το Tesla φαίνεται να είναι περικυκλωμένο από «φαντάσματα», με αποτέλεσμα οι επιβάτες να ουρλιάζουν τρομαγμένοι.

Μετά την πρώτη «παγωμάρα» άρχισαν να αστειεύονται, προσπαθώντας να δώσουν μια λογική εξήγηση για το τι μπορεί να είναι οι φιγούρες που εμφανίστηκαν στην οθόνη του Tesla.