Εκπνέει σήμερα 1/3/2021 η προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 και για την ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων.

Από αύριο στους κατόχους οχημάτων δεν κατέβαλαν τα τέλη κυκλοφορίας ή δεν υπέβαλλαν ηλεκτρονική δήλωση ακινησίας οχήματος θα επιβάλλεται πρόστιμο ισόποσο των τελών.

Όσοι πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας μετά την Παρασκευή που έληξε κανονικά η προθεσμία και έχουν χρεωθεί με πρόστιμο θα λάβουν πίσω τα χρήματα που κατέβαλαν.

Πως μπορείτε να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας

Τα ειδοποιητήρια των τελών κυκλοφορίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και οι φορολογούμενοι μπορούν να τα δουν με τον QR κωδικό, πληρώνοντας το ποσό μέσω mobile banking.

Τα τέλη μπορούν να εξοφληθούν επίσης με κωδικό RF μέσω web banking, ή με την καταβολή του ποσού σε υποκαταστήματα τραπεζών και ΕΛΤΑ. Τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να εκτυπωθούν με ή χωρίς κωδικούς taxis.

Οι κάτοχοι οχημάτων που θέλουν να αποφύγουν την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ηλεκτρονικά σε ειδική πλατφόρμα αίτηση ακινησίας του ΙΧ τους, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με το όνομα, myCAR.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις  από την Ελλάδα  και τον Κόσμο,  τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.