Φήμες κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό που ήθελαν τη διάσημη τραγουδίστρια να βγαίνει με τον σταρ του NFL, Τράβις Κελσι.

Ο αδελφός του Τράβις, Τζέισον Κελσι, επιβεβαίωσε τελικά τη σχέση.

«Είναι δύσκολο να απαντήσω γιατί δεν ξέρω πραγματικά τι συμβαίνει με την ερωτική ζωή του Tράβις», δήλωσε ο Τζέισον κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στον ραδιοφωνικό σταθμό 94WIP, όταν ρωτήθηκε για τις ερωτικές φήμες μεταξύ του Τράβις και της τραγουδίστριας.


Ο σέντερ των Philadelphia Eagles πρόσθεσε ότι συνήθως μένει έξω από τις δουλειές του αδελφού του και «έξω από αυτόν τον κόσμο», πριν επιβεβαιώσει: «Αλλά αφού το είπα αυτό, νομίζω ότι τα πάνε περίφημα και νομίζω ότι όλα είναι 100% αλήθεια».

Μια πηγή επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι η Σουίφτ και ο αστέρας των Κάνσας Σίτι Τσιφς έβγαιναν «ήσυχα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν να βγαίνουν αφού ο Τράβις προσπάθησε, και στη συνέχεια απέτυχε, να δώσει στην τραγουδίστρια τον αριθμό του τηλεφώνου του σε μια από τις πρόσφατες συναυλίες της «Eras Tour».

Επίσης, η Σουίφτ εθεάθη πρόσφατα να φοράει ένα κολιέ με τη γενέθλια πέτρα του Τράβις. Ενώ, ο Κελς έδειξε να γελάει με τις φήμες με ένα post του στο Instagram.

Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει άμεσα κάτι.

Διαβάστε ακόμη: