Η Τεγιάνα Τέιλορ γράφει ιστορία με το τελευταίο εξώφυλλό της, καθώς ανακηρύχθηκε «Η πιο σέξι γυναίκα εν ζωή» του περιοδικού Maxim.

Στο εξώφυλλο βλέπουμε την 30χρονη Αφροαμερικανή τραγουδίστρια να φορά ένα λευκό crop top μπλουζάκι που αναδεικνύει τους γυμνασμένους κοιλιακούς της και ένα στρατιωτικό παντελόνι.

Ανεβάζοντας στο Instagram μερικές από τις καυτές φωτογραφίες της που φιλοξενούνται στο ανδρικό περιοδικό, η Τεγιάνα Τέιλορ σχολιάζει πως ήταν γι’ αυτήν μεγάλη έκπληξη όταν η διεύθυνση του Maxim την ενημέρωσε ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη.

«Κάποιος πρέπει να με τσιμπήσει !!!», γράφει στη λεζάντα η Τεγιάνα, η οποία είναι μητέρα δύο κορών, που απέκτησε με τον μπασκετμπολίστα του NBA, Ιμάν Σάμπερτ.

«Ως επιχειρηματίας, σύζυγος και πολυάσχολη μητέρα δύο παιδιών, κρύβομαι κυρίως πίσω από τις μπλούζες και τα vintage μπλουζάκια μου. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν έχω πολύ χρόνο να είμαι σέξι και να αισθάνομαι έτσι», υποστηρίζει η 30χρονη καλλονή σχολιάζοντας τις σέξι φωτογραφίες της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν έφτασε στη φωτογράφιση για το Maxim, είχε επιστρέψει μόλις από το σχολείο που είχε αφήσει τα παιδιά της, ιδρωμένη, με έναν σκούφο και καθόλου μακιγιάζ. Έτσι, έμεινε έκπληκτη όταν ο φωτογράφος Gilles Bensimon της είπε ότι ήθελε να τη φωτογραφίσει όπως ήταν.

«Τα λέω όλα αυτά για να πω, όπως σωστά είπε η Όντρεϊ Χέπμπορν, πως “η ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται στο πρόσωπό της, αλλά η πραγματική ομορφιά της αντανακλάται στην ψυχή της και μεγαλώνει με τα χρόνια”. Αγαπήστε τους εαυτούς σας για αυτό που είστε», συνέχισε στη λεζάντα της.

Η Τέιλορ ανακοίνωσε ότι εγκατέλειψε τη μουσική πέρυσι για να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία και την υποκριτική, και επίσης εργάζεται ως creative director για την εταιρεία μόδας PrettyLittleThing.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, η Ιρίνα Σάικ, η Μέγκαν Δι Στάλιον, η Ελίζα Γκονζάλες και η Μία Κινγκ είναι μερικές από τις celebrities που εμφανίζονται στη λίστα «Hot 100» του Maxim φέτος.

Σίντι Κρόφορντ: Πιο σέξι από ποτέ στα 55 της χρόνια