Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή ο 20χρονος Γεράσιμος – Ιάσων Γεωργιάδης, που παραμένει στη ΜΕΘ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής ήταν ο μόνος επιβάτης του πρώτου βαγονιού που σώθηκε. Με τη σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Ήδη, έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, με τους γιατρούς να μην εγκαταλείπουν τις τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν.

Ο 20χρονος επιβιβάστηκε στο φονικό τρένο στη Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, καθώς σπουδάζει μηχανολόγος – μηχανικός στο ΑΠΘ, ενώ ταυτόχρονα είναι πολίστας και τελειόφοιτος στην κιθάρα. Έξω από την Εντατική, βρίσκονται τα μέλη της οικογένειάς του, που ξενυχτούν περιμένοντας να μάθουν νέα του.

Ήταν στο καμένο βαγόνι – κυλικείο

Την ώρα της σύγκρουσης, ο 20χρονος βρισκόταν με άλλους φοιτητές στο καμένο βαγόνι – κυλικείο, που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Εκτοξεύθηκε στα χωράφια, όπου τον βρήκαν οι διασώστες χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο, δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα. Υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή επισημαίνουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη.

Η θεία του 20χρονου φοιτητή από το Βόλο συγκλόνισε τους πάντες με το μήνυμά της μέσα από το Facebook.

Η θεία του 20χρονου έγραψε στην σελίδα της στο Facebook: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…». Η θεία του φοιτητή, γνωστή επιχειρηματίας, Όλγα Γεωργιάδη έγραψε επίσης «Η Παναγιά μαζί του» με φίλους και γνωστούς να στέκονται στο πλευρό της οικογένειας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Διαβάστε περισσότερα