Η κόντρα ανάμεσα στη Μαρία Καρυστιανού και τους Νίκο και Δημήτρη Πλακιά φαίνεται ότι πλέον παίρνει τη νομική οδό.

Η αντιπαράθεση, που φαίνεται να έχει βαθιές ρίζες, αναζωπυρώθηκε με αφορμή την πρόσφατη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο.

Και οι δύο πλευρές έχασαν αγαπημένα πρόσωπα στην τραγωδία των Τεμπών, με τον Νίκο Πλακιά να είναι ο πατέρας των διδύμων Θώμης και Χριστίνας και θείος της Αναστασίας, οι οποίες σκοτώθηκαν στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα τον  Φεβρουαρίο του 2023.

Την Τρίτη, ο ίδιος αποκάλυψε ότι έλαβε εξώδικο από τη Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών και μητέρα της 20χρονης Μάρθης, που επίσης έχασε τη ζωή της στο ίδιο δυστύχημα.


Ο Πλακιάς ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στη διοργάνωση της συναυλίας, δήλωσε πως τα ονόματα των παιδιών του δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ, βρίσκοντας στήριξη από πολλούς συγγενείς.

Σε δηλώσεις του στο Mega, εξέφρασε την ενόχλησή του που οι οικογένειες ενημερώνονται για τέτοιες ενέργειες μέσω ιστοσελίδων και πρόσθεσε πως, ενώ ήταν διατεθειμένοι να δεχτούν πολλά από την Καρυστιανού, τα χρήματα αποτελούν την κόκκινη γραμμή.

Υποστήριξε, επίσης, πως τα δικαστικά έξοδα, για τα οποία υποτίθεται ότι γίνεται η συναυλία, είναι ήδη καλυμμένα.

Από την πλευρά της, η Καρυστιανού στο εξώδικο την κατηγορεί ότι, μαζί με μια μικρή ομάδα που στηρίζει τις απόψεις του, προκαλεί διχασμό και αμφιβολίες σχετικά με τις προθέσεις των υπόλοιπων οικογενειών.

Τον κατηγορεί επίσης ότι επιδιώκει να υπονομεύσει τη συλλογική δράση του Συλλόγου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να κατανοήσει και να στηρίξει τους στόχους που έχει θέσει ο Σύλλογος.

Διαβάστε ακόμη: