Η Gannett Co. θέλει να προσλάβει έναν «Taylor Swift Reporter» για την USA Today και το The Tennessean, ο οποίος μπορεί να «αποδώσει τον πολιτιστικό αντίκτυπο» της 33χρονης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, σύμφωνα με μια ανάρτηση στον ιστότοπο θέσεων εργασίας της.

Το φαινόμενο Σουίφτ

Το ότι ένας από τους μεγαλύτερους αμερικανικούς δημοσιογραφικούς ομίλους προσφέρει μια θέση που καλύπτει αποκλειστικά ένα άτομο, δείχνει την επιρροή που ασκεί η Σουίφτ στην πολιτιστική σκηνή καθώς και στην οικονομική συνείδηση της χώρας, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Τζερόμ Πάουελ απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τον αντίκτυπο της περιοδείας της Σουίφτ στη νομισματική πολιτική, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Φιλαδέλφειας την συμπεριλαμβάνει στις οικονομικές εκθέσεις της και οι οικονομικοί δημοσιογράφοι ονομάζουν το φαινόμενο «Swiftonomics».

Η αγγελία

Η αγγελία της USA Today απαιτεί έναν ρεπόρτερ με δεξιότητες φωτογραφίας και βίντεο, «που μπορεί να ενημερώνει έγκυρα για όλα τα πράγματα σχετικά με την Τέιλορ Σουίφτ με μια σταθερή ροή περιεχομένου σε πολλές πλατφόρμες».

Η θέση είναι απομακρυσμένη και πληρώνει ωρομίσθιο από 21,63 έως 50,87 δολάρια.

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι πρόθυμος και ικανός να ταξιδέψει διεθνώς, πιθανώς στις επερχόμενες παραστάσεις της Σουίφτ στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη. Η περιοδεία Eras ξεκίνησε τον Μάρτιο και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2024, με συνολικά 146 παραστάσεις να έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Κάθε τρίωρη παράσταση αποτελεί φόρο τιμής σε διάφορα άλμπουμ της.

Η Σουίφτ κερδίζει ένα μυθικό ποσό στην περιοδεία της, περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια για κάθε συναυλία.

Διαβάστε ακόμη: