Τις διακοπές της συνεχίζει και απολαμβάνει η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, με τη νέα φωτογραφία που ανέβασε, να από την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας στο καλοκαίρι, εκείνη τη στιγμή που ο ήλιος δύει και χάνεται στη θάλασσα.

Στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης απολαμβάνουν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος, μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, «φορτίζοντας τις μπαταρίες» για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Το ζευγάρι, το φετινό καλοκαίρι, επέλεξε να κάνει ένα τουρ σε μερικούς από τους πιο όμορφους, ελληνικούς προορισμούς, ξεκινώντας από τον Γερολιμένα και την Πύλο και καταλήγοντας, προς το παρόν, στο Ιόνιο Πέλαγος.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό Τατιάνα Στεφανίδου: Η νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό

«Η μαγική ώρα…»

Επιπλέον, έχουν επισκεφθεί τη Ζάκυνθο και τον Καστό, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις που έχει επιλέξει να κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου έχουν λάβει ιδιαίτερα θετικά σχόλια, με τις αναλογίες του σώματός της να εντυπωσιάζουν. Στη νέα της ανάρτηση ποζάρει με ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό, μέσα και έξω από την πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένει με τον σύζυγό της, την ώρα της δύσης του ηλίου.

«Η μαγική ώρα…», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, με τους followers να σπεύδουν να της ευχηθούν καλή ξεκούραση. «Στα καλύτερα, αληθινός Παράδεισος», «Τέλεια!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες στιγμές που τις μοιράζεις μαζί μας!!!! Να περνάτε όμορφες οικογενειακές διακοπές!!! Φιλάκια πολλά!!!!», «Υπέροχη. Καλό μήνα εύχομαι με υγεία, καλά να περνάτε» και «Υπέροχη!! Σώμα,στιλ,γυναίκα!!!» είναι μερικά από τα comments που έλαβε, αν και πολλοί σχολίασαν αρνητικά την πολυτέλεια του χώρου.

Τατιάνα Στεφανίδου: Η νέα, εντυπωσιακή εμφάνιση με μαγιό

Σε προηγούμενες αναρτήσεις της, η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε με λεοπάρ μαγιό καθώς και με λευκό, ολόσωμο μαγιό.

Σημειώνεται πως η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις διακοπές της, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις με άλλα άτομα να «γεμίζουν» την ώρα της τώρα το καλοκαίρι καθώς τόσο εκείνη όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του Alpha την 9 Ιουλίου.