Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει διακοπές και ποζάρει με λεοπάρ μαγιό σε σκάφος, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες της στο Instagram.

H Τατιάνα Στεφανίδου ως λάτρης των social media, ενημερώνει συχνά μέσα από αναρτήσεις της, τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της.

Από τότε μάλιστα που έχει ξεκινήσει τις διακοπές της, το προφίλ της στο Instagram, έχει γεμίσει με καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις αποδράσεις της.

Σε Λακωνία και Πύλο η Τατιάνα Στεφανίδου

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρέθηκε στον παραθαλάσσιο οικισμό Γερολιμένα Λακωνίας, όπου ευχαριστήθηκε το γραφικό τοπίο και τη βόλτα της.

«Αποχαιρετούμε σήμερα το γραφικό Γερολιμένα, το ιερό λιμάνι των αρχαίων Λακωνικών πόλεων και ορμητήριο Μανιατών πειρατών κατά την τουρκοκρατία. Αγωνιώ για την πανέμορφη Πύλο, που είναι ο επόμενος σταθμός!», έγραψε στη λεζάντα του post της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λοιπόν, απολαμβάνει τις διακοπές της, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις με άλλα άτομα να «γεμίζουν» την ώρα της τώρα το καλοκαίρι καθώς τόσο εκείνη όσο και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές του Alpha την 9 Ιουλίου.

Και όπως είχε αναφέρει και η εφημερίδα Espresso, η πρωινή ζώνη του σταθμού δεν μπορούσε να μείνει κενή! Το διαχρονικά επιτυχημένο infotainment μαγκαζίνο «Alpha Παντού» έρχεται και φέτος, αυτή τη φορά με τρεις νέους παρουσιαστές. Η Μαρία Νικόλτσιου, η Έφη Αλεβίζου και ο Γιώργος Γρηγοριάδης είναι τα τρία πρόσωπα που αναλαμβάνουν την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών του σταθμού, από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι.

Η μεγάλη αλλαγή πάντως είναι πως η φετινή «διανομή» δεν περιλαμβάνει την έμπειρη Βίκυ Χαντζή, που παρουσίαζε τη συγκεκριμένη εκπομπή από την πρώτη μέρα που μεταδόθηκε μέσα από τη συχνότητα του Alpha με πλειάδα συμπαρουσιαστών, όπως ο Πέτρος Καρσιώτης, ο Παναγιώτης Σουρέλης αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Και αν παρατηρήσει βέβαια κανείς την ώρα μετάδοσης δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού χρόνια μετά ο Alpha ενεργοποιεί την τρίωρη ζώνη 10 – 1, σύμφωνα με την Espresso, σε πρώτη φάση τη θερινή σεζόν, ώστε να δώσει μια σχεδόν «χτισμένη» σκυτάλη στην Κατερίνα Καινούργιου, που όλα δείχνουν πως μεταφέρει την εκπομπή της στον συγκεκριμένο σταθμό και την ίδια ώρα από Σεπτέμβριο.