Ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» για τη Μαρίνα Σάττι, τη Eurovision και τη Silia Kapsis.

Ο χρογράφος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με την τραγουδίστρια στο βίντεο κλιπ της «Μάντισσας».

Αρχικά, για την εκπρόσωπο της Κύπρου δήλωσε: «H Silia Kapsis είναι φανταστική, ένα νέο παιδί με πολύ ταλέντο. Ουσιαστικά για μένα και για την Ελλάδα είναι το μέλλον στην ποπ μουσική. Επιτέλους είδαμε κάτι από το εξωτερικό! Δηλαδή έναν καλλιτέχνη που, όπως και η Ελλάδα έτσι και η Κύπρος πολλές φορές, ήρθε απ’ έξω και είναι η πρώτη φορά που μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό που έφεραν απ’ έξω».

Ενώ, σετικά με τη Μαρίνα Σάττι σχολίασε: «Aπ’ αυτό που είδα, η Μαρίνα θα αφήσει πολλά στόματα ανοιχτά. Τα ρούχα που φόραγαν οι χορευτές είναι λίγο μουντά. Η balloon φούστα της Μαρίνας έχει πολύ ενδιαφέρον. Εγώ θα το προσέγγιζα αλλιώς και γενικά θα ήθελα να δω κάτι λίγο πιο λαμπερό, έχει όμως τόσο λαμπερή φωνή η Μαρίνα που όλα τα άλλα περισσεύουν».

Στη συνέχεια, έδωσε την άποψή του για τη σκηνοθετική επιλογή του μονοπλάνου που θα χρησιμοποιήσει η τραγουδίστρια στο performance της:

«Η πρόταση του μονοπλάνου, το να ακολουθεί ουσιαστική τη Μαρίνα, είναι κάτι που της αρέσει. Το έχουμε κάνει και παρέα στη “Μάντισσα” γιατί έχει πολύ επαφή με την κάμερα εκείνη τη στιγμή, νιώθει πιο ζωντανά και γενικά είναι κάτι που το προσεγγίζει χρόνια. Το μονοπλάνο της “Μάντισσας” νομίζω πως χαρακτήρισε την εποχή, ήταν το πρώτο viral που έγινε στην Ελλάδα, ένα μονόπλανο που είχε πολλά λάθη αλλά αυτός είναι και ο σκοπός του, να είναι αυθόρμητο. Εκείνη η μεγάλη επιτυχία που κάναμε και παρέα ήταν η αρχή για όλα αυτά που ήρθαν, που θα έρθουν και που βλέπουμε αυτή τη στιγμή».

Τέλος, για τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος είναι ο creative director της ελληνικής αποστολής, ο χορογράφος σημείωσε: «Με τον Φωκά δεν έχουμε επαφές, αλλά έχουμε δουλέψει πάρα πολύ μαζί. Ο Φωκάς χασμουριέται και δημιουργεί, δηλαδή δεν δυσκολεύεται. Ξέρει τι δεν πρέπει να γίνεται, οπότε όταν ξέρεις τι δεν πρέπει να κάνεις, οι επιλογές μετά είναι μόνο επιτυχημένες».

Τάσος Ξιαρχό για Σάττι: Δεν πληρώθηκα ποτέ για τη «Μάντισσα»

Eurovision: Η αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα στην πρόκριση της Κύπρου

Ελένη Φουρέιρα για Eurovision 2024: Είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά – Βίντεο

Διαβάστε ακόμη: