Στο πλατό του «The 2Night show» βρέθηκε χθες το βράδυ η Τάμτα και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την γενικότερη πορεία της στην μουσική, για την συμμετοχή της στην Eurovision, ενώ απάντησε και στην ερώτηση αν θα έμπαινε ξανά στην «διαδικασία» να κάνει οικογένεια.

Γιατί δεν είναι στην δισκογραφική του συντρόφου της

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ποιος είναι ο λόγος που ανήκει στο δυναμικό της EMI Universal και όχι στην Panik Records λόγω της σχέσης της με τον Πάρη Κασιδόκωστα, ο οποίος είναι συνιδρυτής της Panik με τον Γιώργο Αρσενάκο, η Τάμτα απάντησε: «Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είναι δική μου απόφαση και την στηρίζω».

Ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Τάμτα είναι μαζί από το 2015 έως σήμερα. -Αρναούτογλου

Ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Τάμτα είναι μαζί από το 2015 έως σήμερα.

Τάμτα: «Δεν θα ξαναέκανα οικογένεια»

Για το αν θα έμπαινε και πάλι στη διαδικασία να παντρευτεί ξανά με τον αγαπημένο της και να κάνει οικογένεια η Τάμτα απάντησε πως αυτό δεν είναι στα σχέδιά της αλλά από την άλλη, δεν ξέρεις «πως τα φέρνει η ζωή».

«Δεν το έχω καθόλου στα σχέδιά μου να ξανακάνω οικογένεια, είναι σαν να έχω οικογένεια. Δεν κάνουμε με τον σύντροφο μου αυτές τις κουβέντες. Δεν κανονίζω τίποτα, βλέπουμε, ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στη ζωή. Καλά λένε, ποτέ μη λες ποτέ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta)

«Θα ξαναπήγαινα στην Eurovision»

Ερωτηθής για την Eurovision η Τάμτα τόνισε πως θα ξαναπήγαινε στον διαγωνισμό τραγουδιού ενώ είπε ότι αν της γινόταν ταυτόχρονη πρόταση από την Ελλάδα και τη Γεωργία, τότε θα επέλεγε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

«Εννοείτε πως θα ξαναπήγαινα, το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές».

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.