Ο Στεφανος Κασσελάκης δεν κρύφτηκε ποτέ και από τις πρώτες του δημόσιες εμφανίσεις, είχε στο πλευρό του, τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.
Ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφός του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, είναι νοσηλευτής και γνωρίστηκαν όταν ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν 31 ετών. Η οικογένειά τους μετρά ακόμη ένα μέλος το σκύλο τους, τη Φάρλι.

Μαζί γιορτάζουν τη βράβευσή του, στο νοσοκομείο που εργαζόταν, μαζί στο γυμναστήριο, μαζί στην πρωινή τους βόλτα, μαζί και στην προεκλογική εκστρατεία του Στέφανου, ανά την Ελλάδα. Μαζί ακόμη και στην παραλαβή των φαγητών, τη δύσκολη ημέρα των εκλογών…

Οι Σπέτσες είναι από τα μέρη που λατρεύουν και οι δύο. Οι εξορμήσεις τους στο γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού, που η οικογένεια Κασσελάκη διατηρεί το εξοχικό της, είναι συχνές, με τους δύο τους να μοιράζονται χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους.

Οικογένεια γροθιά

Μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα, στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, όμως ο Τάιλερ έχει στενούς δεσμούς με την οικογένειά του. Όλοι τους είναι δεμένοι σαν γροθιά, με τους γονείς και τον αδερφό του να υποστηρίζουν την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Στέφανου.

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΤΑΙΛΕΡΑγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, η οικογένεια Μάκμπεθ έχει μοιραστεί στο διαδίκτυο φωτογραφίες από στιγμές της ζωής τους.

Ο Τάιλερ υπήρξε ιδιαίτερα κοινωνικός στο σχολείο. Φίλοι, μαθητικές παρέες, νυχτερινές έξοδοι και εκδρομές γέμισαν τα παιδικά του χρόνια, μέχρι να αφοσιωθεί στη μεγάλη του αγάπη, τη νοσηλευτική.

Τώρα, άφησε τη ζωή του στην Αμερική για να δώσει τη μάχη στο πλευρό του συντρόφου του. Μια μάχη που δίνει με διακριτικότητα, πίστη ότι ο Στέφανος θα είναι νικητής και χαμόγελο που δίνει δύναμη στον σύντροφό του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πει για το σύντροφό του: «Όταν βρίσκεις κάποιον με μεγάλη καρδιά και πηγαία καλοσύνη, προσπαθείς να τον αγαπάς όσο περισσότερο μπορείς! Τάιλερ: Η οικογένεια σου, η Φάρλι κι εγώ, σ’ αγαπάμε απεριόριστα. Γιατί η αγάπη κάνει την οικογένεια».

Ο Τάιλερ έχει σπουδάσει νοσηλευτική στο πανεπιστήμιο Σάμφορντ και έχει εργαστεί ως νοσοκόμος. Σε αναρτήσεις στο Facebook, μαθαίνουμε πως εργάστηκε σε μια από τις πιο πολυσύχναστες κλινικές νευρολογίας της Νέας Υόρκης, έχοντας αντιμετωπίσει ακραίο φόρτο δουλειάς την περίοδο της πανδημίας.

Σήμερα ο γάμος στη Νέα Υόρκη – Το καλοκαίρι στην Ελλάδα το γλέντι

Μπορεί να μην έχουν την ευκαιρία οι Έλληνες φίλοι και σύντροφοι του Στέφανου Κασσελάκη, να του ευχηθούν σήμερα από κοντά για τον γάμο του με τον Τάιλερ ΜακΜπέθ, ωστόσο δεν θα μείνουν παραπονεμένοι.

Γάμο στην Ελλάδα, δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν, αλλά όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δώρα Αυγέρη, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει από τώρα ένα γλέντι για το γάμο τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Γλέντι θα γίνει και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόριο περιοχή. Πώς, έτσι; Εμείς δεν θα χορέψουμε;» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Αυγέρη.

Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων, κατόπιν ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας, παράλληλα βεβαίως με την επίμοχθη προσπάθεια για την επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση -αυτά είναι τα βασικά στάδια στη ζωή κάθε υπεύθυνου Έλληνα άντρα. Και μολονότι εκείνος όρισε τη δική του χρονική ακολουθία, ανατρέποντας τη συνήθη και καθιερωμένη σειρά των κρίσιμων σταθμών στη διαδρομή του βίου του, ο Στέφανος Κασσελάκης επιβεβαιώνει δια του γάμου του με τον σύντροφό του, Τάιλερ ΜακΜπέθ, ότι δεν παρεκκλίνει καθόλου από το συμβατικό άρρεν πρότυπο, όπως αυτό το αντιλαμβάνεται η πλειονότητα των Ελλήνων.

Πρώτα, λοιπόν, παντρεύεται -σήμερα στη Νέα Υόρκη- και κατόπιν θα καταταγεί στο στρατό ο κ. Κασσελάκης, έτσι ώστε κατόπιν να αφοσιωθεί απερίσπαστος στα καθήκοντά του ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και de facto ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ελληνική πολιτική σκηνή. Αποτελεί κοινό μυστικό, άλλωστε, ότι επιτυχημένος πολιτικός χωρίς διαφανή και συμβατική προσωπική/οικογενειακή ζωή δεν νοείται. Οπότε, με το γάμο του ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνει και αυτή τη σημαντική εκκρεμότητα.

Τα Hamptons, το Millbrook, ο γάμος και η έπαυλη των νεονύμφων

Σε απόσταση μιάμισης ώρα από το Μανχάταν, στο Millbrook, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει μια εντυπωσιακή εξοχική κατοικία αξίας 1,8 εκ. δολαρίων, ενώ άκρως εντυπωσιακό είναι και ένα διαμέρισμα που έχει στην κατοχή του στο Μαϊάμι.

Το Millbrook είναι κοινότητα στην κομητεία Dutchess, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες. Το Millbrook βρίσκεται στην κοιλάδα Hudson, στην ανατολική πλευρά του ποταμού Hudson, 90 μίλια (140 χλμ.) βόρεια της πόλης της Νέας Υόρκης. Κατά την απογραφή του 2020, ο πληθυσμός του Millbrook ήταν 1.455 κάτοικοι. Συχνά αναφέρεται ως μια χαμηλών τόνων εκδοχή των Hamptons και είναι ένα από τα πιο εύπορα χωριά της Νέας Υόρκης.

Το Millbrook απέχει περίπου 140 χιλιόμετρα από το Μανχάταν. Βρίσκεται στην Κοιλάδα του Χάντσον, μέσα σε μία καταπράσινη περιοχή η οποία το Φθινόπωρο παίρνει εκείνο το κοκκινοπορτοκαλί χρώμα του Φθινοπώρου. Πρόκειται για μία μικρή κοινότητα η οποία με τον χρόνο έχει εξελιχθεί σε ένα νέο Hamptons, ένα πολύ κομψό και ακριβό μακρινό προάστιο της Νέας Υόρκης.  Με ένα χαμηλό προφίλ, χωρίς υπερβολές και κραυγαλέες νεοπλουτίστικες εκρήξεις το Millbrook κατέστη βαθμηδόν ένας χώρος όπου πολλές γνωστές gay προσωπικότητες που διαμένουν στην Νέα Υόρκη, βρίσκουν εκεί το καταφύγιο τους.

Στο Millbrook λοιπόν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth, αγόρασαν την εξοχική τους έπαυλη. Eίναι λοιπόν ιδιοκτήτες μιας εξοχικής κατοικίας μέσα σε ένα εξαιρετικό ημιδασικό περιβάλλον όπου η μισή ιδιοκτησία χρησιμοποιείται από τον Στέφανο και τον Tyler ενώ η άλλη μισή ενοικιάζεται με 1.500 δολάρια την βραδιά. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η έπαυλη διαθέτει τα πάντα για να ευχαριστήσει ιδιοκτήτες και ενοικιαστές.

Η εξοχική έπαυλη του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στο Millbrook

Η όλη έκταση στην οποία βρίσκεται η έπαυλη περιλαμβάνει και ιδιωτική λίμνη ενώ, όπως επισημαίνεται σε διαδικτυακή πλατφόρμα, υπάρχει και μια λειτουργική φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα για αγορά.

Πριν από μερικούς μήνες σε ανάρτησή του ο Tyler McBeth είχε γράψει ότι οι διαμένοντες θα έχουν στη διάθεσή τους προσωπικό επί 24ωρου βάσεως.

«Ο οικοδεσπότης θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής. Οι επισκέπτες θα υποστηρίζονται από το τοπικό προσωπικό για να εξασφαλίσουν μια απρόσκοπτη διαμονή» έγραφε ο Tyler.

Ακούστηκε πως η τελετή του πολιτικού γάμου θα πραγματοποιηθεί κάπου στα Hamptons, στην περιοχή όπου βρίσκονται τα εξοχικά των πάμπλουτων κατοίκων της Νέας Υόρκης και του Νιού Τζέρσει. Τα Hamptons ήδη από τα τέλη του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου έχουν μετατραπεί σε πολυτελές καταφύγιο της αμερικανικής αριστοκρατίας της Ανατολικής Ακτής. Στον Μεσοπόλεμο στα Hamptons προστέθηκαν και κάποιες «πινελιές» πολιτισμικού χαρακτήρα από καλλιτέχνες και συγγραφείς που είχαν αρχίσει να συρρέουν ως φιλοξενούμενοι κυρίως των πλουσίων κυριών από το Μανχάταν. Αργότερα και μετά τα 60ies  τα Hamptons όπως συμβαίνει πάντα,  γέμισαν από νεόπλουτους οι οποίοι εισήγαγαν και την κακογουστιά.

Εκεί έχει και το εξοχικό της η οικογένεια της Μαρί Σαντάλ, της συζύγου του Παύλου Γκλύκσμπουργκ ή καλύτερα Γκλούκσμπουργκ επί το σκανδιναυικότερον.  Ως γνωστόν ο πατέρας της Μαρί Σαντάλ αποκαλείται και «βασιλιάς των Duty Free shops».

Η πληροφορία ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth θα τελέσουν τους γάμους τους στο Hamptons και μάλιστα στο Southampton, το ακριβότερο κομμάτι  αυτής της περιοχής, ελέγχεται. Ενδεχομένως να προτιμηθεί το Millbrouk που είναι πιο διακριτικό και πιο φιλικό και όπου τέλος πάντων το ζευγάρι των νεονύμφων διαθέτει την θαυμάσια εξοχική κατοικία του.

Διαβάστε ακόμη: