search

ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Έκανε σεξ στη μέση του δρόμου στην «Πόλη της Αμαρτίας» και τώρα αναζητείται – Βίντεο

Ένας ξανθός τουρίστας βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ με μία ιερόδουλη στις 4 τα ξημερώματα στη μέση του δρόμου στην Πατάγια.

Ταϊλάνδη: Έκανε σεξ στη μέση του δρόμου στην «Πόλη της Αμαρτίας» και τώρα αναζητείται - Βίντεο

Η αστυνομία στην Ταϊλάνδη αναζητά ένα τουρίστα ο οποίος έκανε σεξ με ιερόδουλη στη μέση του δρόμου, ανήμερα των Χριστούγεννων.

Σύμφωνα με την New York Post, ένας ξανθός τουρίστας βιντεοσκοπήθηκε να κάνει σεξ με μία ιερόδουλη στις 4 τα ξημερώματα στην Πατάγια.

Η πόλη-θέρετρο της Ταϊλάνδης είναι γνωστή ως «Πόλη της Αμαρτίας» λόγω των «ροζ» μπαρ και των «ινστιτούτων μασάζ» που διαθέτει.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει το τουρίστα να «ξεσαλώνει» στην άκρη ενός πολυσύχναστου δρόμου ενώ οι δύο τους φαίνεται να μην ενοχλούνται από τη διερχόμενη κυκλοφορία.

Κάποια στιγμή, ο τουρίστας μάλιστα χαιρέτησε τον περαστικό που είχε σταματήσει για να βιντεοσκοπήσει με το τηλέφωνό του την «ερωτική περιπέτεια», με αποτέλεσμα το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου και να κυκλοφορήσει από το τοπικό Viral Press.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Ο αστυνόμος Yutthapol Boonkerd δήλωσε ότι η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τον τουρίστα.

Ο αλλοδαπός ταξιδιώτης κατηγορείται για προσβολή της δημοσίας αιδούς.

«Έχουμε λάβει πληροφορίες ότι θα μπορούσε να είναι Βρετανός, αλλά δεν θα είμαστε σίγουροι μέχρι να τον βρούμε», πρόσθεσε ο Boonkerd. «Υπάρχουν πολλές κάμερες στην περιοχή, τις οποίες παρακολουθούμε για να επιβεβαιώσουμε ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα εκείνη την ημερομηνία και ώρα. Δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο να βρεθούν και οι δύο», επισήμανε.

Στρατιωτικοί αξιωματικοί από την Μπανγκόκ προσπαθούν εδώ και αρκετά χρόνια να καθαρίσουν την Πατάγια -η οποία έχει χαρακτηριστεί «σύγχρονα Σόδομα και Γόμορρα».

Ωστόσο, αντιμετωπίζουν έναν δύσκολο αγώνα ενάντια στην παγιωμένη 24ωρη βιομηχανία του σεξ και την ενδημική διαφθορά που της επιτρέπει να συνεχίζεται απρόσκοπτα. Τα μπαρ -τα οποία λειτουργούν ως βιτρίνες για ιερόδουλες -μαζί με τα «ινστιτούτα μασάζ» και τις σεξεργάτριες του δρόμου, αποτελούν επίσης ένα προσοδοφόρο κομμάτι της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής.

 

Διαβάστε ακόμη: