Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, επιβεβαιώνουν την αναπτυξιακή τους δυναμική, ανακοινώνοντας ότι το χαρτοφυλάκιό τους, μέσα από στρατηγικά επιλεγμένες επενδύσεις, αποτελείται πλέον από 70 καταλύματα/ακίνητα σε όλη την Ελλάδα.

Σε διάστημα μικρότερο του ενός έτους, τα Aria Hotels, που εξειδικεύονται στην παροχή αυθεντικών ελληνικών εμπειριών φιλοξενίας τα τελευταία 13 χρόνια, έχουν επεκταθεί σε 5 νέους προορισμούς και έχουν εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιό τους με 20 νέα καταλύματα.

Τα Aria Hotels επένδυσαν σε νέους προορισμούς που έχουν παρουσιάσει τα τελευταία χρόνια αυξημένη τουριστική ζήτηση, όπως η Αίγινα, το Ναύπλιο, η Πάτμος, η Σύρος και η Κεφαλονιά.

Στις πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνονται το Agora Athens Suites, το Keramos Athens και το Woo Suites στην Αθήνα, το Villa Pueblo στο Ναύπλιο, το Pafsilipon Suites και το Villa Selena στη Σύρο, το Elaia Grove στην Καλαμάτα, το Petani Bay Hotel – Adults Only, το 3600 Residences και η Villa Comi στην Κεφαλονιά και το Onar Patmos στην Πάτμο.

Διαβάστε περισσότερα