Καλά – και σε βάθος – ενημερωμένες πηγές μου αποκάλυψαν ότι κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε μια «ιστορική» επανασύνδεση, δυο προβεβλημένων πολιτικών ανδρών, η φιλία των οποίων ήταν γνωστή στην πιάτσα, τόσο πέριξ του κοινοβουλίου, όσο και της Πλατείας Κολωνακίου!

Κύκλοι που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα με πληροφορούν ότι οι σχέσεις του υπουργού Τουρισμού κ. Β. Κικίλια και του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Νικήτα Κακλαμάνη, έχουν αποκατασταθεί, μετά από μια μακρά περίοδο που οι δύο άνδρες και πρώην «κολλητοί» είχαν αποστασιοποιηθεί ο ένας από τον άλλο και είχαν διακόψει τις κοινωνικές σχέσεις!

Όπως ενημερώνουν τη στήλη πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, η επανασύνδεση των δύο ανδρών, κατόπιν μεσολάβησης κοινών φίλων, έλαβε χώρα με ορίζοντα τις προσεχείς εθνικές εκλογές και ειδικότερα με φόντο την εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών όπου Κικίλιας και Κακλαμάνης κατεβαίνουν ως υποψήφιοι με το κόμμα της ΝΔ και θα κονταροχτυπηθούν με άλλα προβεβλημένα και ισχυρά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος όπως ο Δ. Αβραμόπουλος, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Θ. Πλεύρης και άλλοι…

Σε απλά λόγια, οι δυο άνδρες, μετά την απότομη διακοπή των μεταξύ τους σχέσεων, τα «ξαναέφτιαξαν», αποσκοπώντας να συγκροτήσουν ένα δίπολο στην Α’ Αθήνας που θα τους εξασφαλίσει την άνετη επανεκλογή!

Οπότε προβλέπω να αναβιώνει η θρυλική παρέα της οδού Κανάρη και οι συναθροίσεις στο καφέ του φίλου μου του Πητ στην Μηλιώνη!

Ποια αγάπη πρόδωσε τον Νικήτα Κακλαμάνη;