Περιμένοντας έναν καλό και διαχρονικό μου φίλο να έρθει στην Πάρο για τον 15αυγουστο, από την Νάξο όπου έκανε τις διακοπές του, δεν ξέρω γιατί αλλά ήρθαν στο μυαλό μου κάτι «τρυφερά αγόρια» της Ζυρίχης που ενώ παρίσταναν επί χρόνια τις Οσίες Μαρίες και ήταν χαμηλοβλεπούσες, μετατράπηκαν σε τρωκτικά, αρπακτικά και εντάχθηκαν με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Εγκληματική οργάνωση που προσπάθησε να υφαρπάξει με δόλο την περιουσία του Κ. Αγγελοπούλου από τους νόμιμους κληρονόμους του, τα παιδιά του που λάτρευε και τον λάτρευαν, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο!
Η αλήθεια είναι πως πριν κάμποσες μέρες στη Νάουσα είχε πάρει το μάτι μου ένα «γλυκό αγόρι» που όμως είχε αφήσει γένια για να δείχνει άγριο, μάτσο γκάυ, που βολτάριζε με ένα μικροσκοπικό σκυλάκι τα ασβεστωμένα στενά και συνοδευόταν από την κυρία που προφανώς κάνει τις δουλειές του σπιτιού, την οποία εμφάνιζε ως σύντροφο!
Έτσι εκείνη τη στιγμή έκανα μια χρονική αναδρομή και γύρισα πίσω στο χρόνο. Προσπαθώντας να αποκρυπτογραφήσω μία παλαιά, σκληρή και ουσιαστική δήλωση του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, ειδικά στο σκέλος που αναφέρεται σε δικηγόρους, συμβολαιογράφους και συμβούλους που λειτούργησαν ως τρωκτικά και εκμεταλλευόμενοι έναν ανήμπορο άνθρωπο, τον Κ. Αγγελόπουλο, λυμαίνονταν επί μακρόν την περιουσία του!
Επειδή αντιλήφθηκα περί ποίων «προσωπικοτήτων» πρόκειται, έχω την υποχρέωση να σταθώ ειδικά στο ρόλο των …συμβούλων, προσώπων – δήθεν (διπρόσωπων) τεχνοκρατών που από ευνοούμενοι μετετράπησαν σε συνωμότες και στην πράξη στους μεγαλύτερους αχάριστους της πιάτσας!
Επειδή έχω πρόσβαση στο αρχείο της «παλιάς» Αξίας, είμαι βέβαιος ότι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρονται σε κάτι «τρυφερά» αγόρια, που κυκλοφορούν με στενά μοβ παντελόνια, κρατώντας από το λουρί μικροσκοπικά σκυλάκια όταν σουλατσάρουν στις πιάτσες της Ζυρίχης!
«Ευαίσθητοι» τεχνοκράτες της συνωμοσίας και της ίντριγκας, προδότες της εμπιστοσύνης της οικογένειας, που συμμετείχαν ενεργά στην εγκληματική οργάνωση που πήγε να υφαρπάξει με πρόθεση και δόλο την περιουσία μιας εμβληματικής επιχειρηματικής οικογένειας, με μακροσκελή κοινωφελή δράση.
Και είμαι επίσης βέβαιος ότι τα «τρυφερά» αγόρια θα έχουν βάλει την ώρα τούτη την ουρά μέσα στα σκέλια και θα κλαψουρίζουν ως «μωρές παρθένες»!

 Ίσως γι’ αυτό να άφησαν γένια, για να μην τους αναγνωρίζουν!

Γιατί η σκευωρία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και όσο κι αν ακόμη τους στηρίζουν (λίγοι ευτυχώς) άθλιοι συνεργοί από τον χώρο των ΜΜΕ, το τέλος της συνωμοσίας οριστικά πλησιάζει!
Υπό αυτή την οπτική γωνιές το μέλλον τους προβλέπεται ευοίωνο ! Αντί της μουντής Ζυρίχης θα απολαμβάνουν τις μέρες τους ακούγοντας το δυνατό, καθαρό και σε υψηλούς τόνους κελάηδημα του Κορυδαλλού…
Πολύ φοβάμαι ότι οι διακοπές στην Πάρο, με το νέο λουκ και την κυρία για τις δουλειές του σπιτιού μαζί τους για ξεκάρφωμα, πιθανόν να είναι από τις τελευταίες ως «ελεύθεροι πολίτες»! Γιατί στο μέλλον τα «τρυφερά αγόρια» που προβλέπεται ότι θα κάνουν καριέρα στον Κορυδαλλό (καταλάβατε) θα βγαίνουν έξω μόνο με άδεια του …Δεσμοφύλακα και του Διευθυντή των (γυναικείων;) φυλακών!