Κορυφή του παγόβουνου αποτελεί για τον ΣΥΡΙΖΑ η κόντρα Κουρουμπλή – Σκουρλέτη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος την περασμένη Δευτέρα.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έθεσε ένα θέμα που συζητείται πολύ στα παρασκήνια του ΣΥΡΙΖΑ: Μέρος της εσωκομματικής αντιπολίτευσης δεν θέλει η Κουμουνδούρου να κερδίσει τις εκλογές, όχι απλώς γιατί κάτι τέτοιο απαιτεί «νέρωμα» μιας «αριστερής πολιτικής» που πιστεύουν, αλλά και γιατί θέλουν να απαξιωθεί ο Αλέξης Τσίπρας και να θέσουν θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτό ακριβώς είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφέροντας τα εξής: «Κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουν ο Τσίπρας να κερδίσει τις εκλογές, θέλουν το κόμμα στο 20%. Θέλουν να χάσουμε τις εκλογές για να θέσουν θέμα ηγεσίας, να θέσουν θέμα για τον Τσίπρα»!

Ο Πάνος Σκουρλέτης ένιωσε να «φωτογραφίζεται» από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και πήρε τον λόγο, δείχνοντας όλη την εχθρότητα που έχει με το εγχείρημα της διεύρυνσης, και κυρίως, με τους «πασοκογενείς», οι οποίοι άλλωστε στην πλειοψηφία τους, λόγω και του Χρήστου Σπίρτζη, έχουν συνταχθεί στην εσωκομματική γεωγραφία με τους «προεδρικούς».

«Είναι ντροπή αυτά που λες εσύ και όμοιοί σου, είναι ντροπή τέτοιες κατηγορίες κατά των στελεχών, πυροβολείτε τα πόδια σας», είπε μεταξύ άλλων ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ!

Πάνος Κουρουμπλής και Πάνος Σκουρλέτης, πάντως, συγκρούστηκαν και για την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες δημοτικές εκλογές.

ΠΑΝΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: Ήσουν γραμματέας, σου έφερα κατάλογο με 150 υποψήφιους δημάρχους και δεν επέλεξες κανέναν. Αν με άκουγες και ήσουν ανοιχτόμυαλος θα παίρναμε 150 δημάρχους ή θα είχαμε 150 αξιωματικές αντιπολιτεύσεις στους δήμους. Με αυτούς που επέλεξες πήραμε 5 δήμους.

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Δεν αποφάσισα μόνος μου, όλοι μαζί αποφασίσαμε. Και δεν πήραμε πέντε, πήραμε πενήντα!

Με δεδομένες και τις φωνές που ακούστηκαν για «μέτρα» κατά όσων διαφοροποιούνται στις ψηφοφορίες (περιπτώσεις Φίλη και Δρίτσα για το Ελληνικό), καταλαβαίνετε ότι το χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλο, και πιθανόν ο Κουρουμπλής να έχει δίκιο που επιμένει ότι στελέχη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης θέτουν θέμα αμφισβήτησης του Αλέξη Τσίπρα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.