Συνεχίζοντας την κληρονομιά του οίκου, ο οποίος παίζει ρόλο σε όσα θα συμβούν στο μέλλον, η CHANEL φέρνει κοντά μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα του χώρου του κινηματογράφου, της τέχνης, της αρχιτεκτονικής, του χορού, της μουσικής και της μόδας, για προσωπικές συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του πολιτισμού.
Στo CHANEL Connects, οι πρωταγωνιστές καλούνται να συζητήσουν για τις μοναδικές προκλήσεις του 2020 και να οραματιστούν τα νέα πολιτιστικά σύνορα του 2021 καθώς γκαλερί, μουσεία και σκηνές ετοιμάζονται να ανοίξουν εκ νέου σε έναν ριζικά μεταμορφωμένο κόσμο.
«Η καραντίνα και η κοινωνική απόσταση έχουν αλλάξει ποιοι είμαστε ως είδος για πάντα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα αλλά και το πού βρίσκουμε αξία», λέει ο Pharrell Williams στον Es Devlin.
«Χρειαζόμαστε διαφορετικές φωνές. Ο πολιτισμός πέρα από τη δυνατότητα που μας δίνει να αποδράσουμε, είναι εκεί για να μπαίνουμε στα παπούτσια των άλλων και να βλέπουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των διαφορετικών ανθρώπων. Νομίζω ότι η ταινία και η τηλεόραση έχουν τεράστια ευθύνη να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι ακούγονται» αναφέρει η Keira Knightley.
Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με ηχογραφήσεις που έγιναν είτε στα σπίτια τους, είτε σε στούντιο, συμμετέχουν οι ηθοποιοί Tilda Swinton και Keira Knightley, o μουσικός, σχεδιαστής και επιχειρηματίας Pharrell Williams, οι παραγωγοί Lulu Wang, Garrett Bradley και Eliza Hittman, οι καλλιτέχνες Arthur Jafa και Jennifer Packer και πολλοί άλλοι.
3.55 CHANEL IN HYÈRES — PODCAST WITH TILDA SWINTON - CHANEL