Το τίμημα της φήμης είναι ότι η προσωπική ζωή των διασημοτήτων είναι συνεχώς αντικείμενο εικασιών και προσοχής των μέσων ενημέρωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι λοιπόν, ξέρουμε πάνω κάτω τι κάνουν οι περισσότεροι διάσημοι. Είναι παντρεμένοι, χωρισμένοι ή singles;

Σήμερα λοιπόν, σου παρουσιάζουμε 5 από τα πιο σέξι και όμορφα κορίτσια του Χόλιγουντ, που δεν έχουν πει ακόμα το “I do” και που παραμένουν single, και είπαμε να σου δώσουμε και εσένα μία μικρή γεύση.

Μπορεί δηλαδή να βρίσκονται σε σχέση -μην κάνεις όνειρα- ωστόσο δεν έχουν φορέσει ακόμα δαχτυλίδι.

Και εσύ, μπορείς σίγουρα να απολαύσεις την ομορφιά τους ακόμη και από μακριά.

Emma Watson

Ή, με άλλα λόγια, η Hermione Granger, για τον διάσημο ρόλο που την εκτόξευσε στη φήμη στο έπος του Harry Potter, είναι μια από τις πιο αξιοσέβαστες Βρετανίδες ηθοποιούς της γενιάς της. Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι επίσης περιβαλλοντολόγος ενώ αγωνίζεται για ισότητα και φεμινισμό στον 21ο αιώνα. Ασχολείται με τη γιόγκα, το χορό και παίζει πολύ καλά πινγκ πονγκ.

Florence Pugh

Η Pugh έγινε γρήγορα μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Την έχουμε δει σε παραγωγές τόσο διαφορετικές όσο οι Little Women, Black Widow, Midsommar και Dune. Στα 28 της, είναι μία από τις ηθοποιούς που δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά φαίνεται ότι προς το παρόν το μυαλό της Florence παραμένει στην καριέρα της ως ηθοποιός. Και καλά κάνει, θα πούμε εμείς.

Zoë Kravitz

Η κόρη του Lenny Kravitz είναι ένα fashion icon και μια από τις αγαπημένες διασημότητες του Χόλιγουντ. Η ερμηνεία της ως Catwoman στην ταινία The Batman ανέδειξε το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της και φυσικά, την εκθαμβωτική ομορφιά της.

Το τίμημα της φήμης είναι ότι η προσωπική ζωή των διασημοτήτων είναι συνεχώς αντικείμενο εικασιών και προσοχής των μέσων ενημέρωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι λοιπόν, ξέρουμε πάνω κάτω τι κάνουν οι περισσότεροι διάσημοι. Είναι παντρεμένοι, χωρισμένοι ή singles;

Σήμερα λοιπόν, σου παρουσιάζουμε 5 από τα πιο σέξι και όμορφα κορίτσια του Χόλιγουντ, που δεν έχουν πει ακόμα το “I do” και που παραμένουν single, και είπαμε να σου δώσουμε και εσένα μία μικρή γεύση. Μπορεί δηλαδή να βρίσκονται σε σχέση -μην κάνεις όνειρα- ωστόσο δεν έχουν φορέσει ακόμα δαχτυλίδι. Και εσύ, μπορείς σίγουρα να απολαύσεις την ομορφιά τους ακόμη και από μακριά.

Zendaya

Η 27χρονη ηθοποιός έχει γίνει γρήγορα από παιδικό αστέρι σε πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ. Το λαμπερό της χαμόγελο και η σαγηνευτική της παρουσία συνδυάζονται με το μεγάλο υποκριτικό της ταλέντο. Σε αυτό το ρόλο την έχουμε δει σε μεγάλες παραγωγές όπως το Dune, και πιο πρόσφατα στο Challengers, όπου υποδύεται μια τενίστρια.

Sydney Sweeney

Αυτή η νεαρή ηθοποιός έχει γίνει γρήγορα μια από τις πιο περιζήτητες στο Χόλιγουντ. Σειρές όπως οι Euphoria και The White Lotus έχουν αναδείξει το ταλέντο της Sydney, ενώ στον κινηματογράφο έχει ξεχωρίσει σε παραγωγές όπως η Immaculate, μια ταινία τρόμου που συγκαταλέγεται στις καλύτερες του 2024.

Η 27χρονη ηθοποιός έχει γίνει γρήγορα από παιδικό αστέρι σε πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ. Το λαμπερό της χαμόγελο και η σαγηνευτική της παρουσία συνδυάζονται με το μεγάλο υποκριτικό της ταλέντο. Σε αυτό το ρόλο την έχουμε δει σε μεγάλες παραγωγές όπως το Dune, και πιο πρόσφατα στο Challengers, όπου υποδύεται μια τενίστρια.

Διαβάστε ακόμη