Φαντάσου η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι να διαθέτει τρία κτίρια και να σου δίνει τη δυνατότητα καθημερινά να επιλέγεις, σε συντονισμό με την ομάδα σου, σε ποιο από αυτά θα εργάζεσαι. Θες το απόγευμα, μετά τη δουλειά, να βγεις για ένα ποτό στο κέντρο; Εργάζεσαι στα γραφεία που βρίσκονται στο κέντρο. Θέλεις να δεις μία φίλη ή έναν φίλο που ζουν στα βόρεια προάστια; Επιλέγεις να εργαστείς στο κτίριο που βρίσκεται εκεί κοντά, για να σε βολέψει η μετακίνηση. Μοιάζει με ταινία… εργασιακής φαντασίας αλλά είναι πραγματικότητα και, μάλιστα, βρίσκεται στην Αθήνα!

Εμπνεύστρια, η Netcompany-Intrasoft, η μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, η οποία μετά από 26 ολόκληρα χρόνια μετακόμισε από την Παιανία σε τρία νέα κτίρια στην Αθήνα, σε Σύνταγμα, Μαρούσι και Αμπελόκηπους, στοχεύοντας, όπως πάντα, να προσελκύει κορυφαία ταλέντα στα οποία θα προσφέρει: σύγχρονες εγκαταστάσεις, ίσες ευκαιρίες για όλους, συνεχή εκπαίδευση σε τεχνολογίες αιχμής και εξέλιξη, αλλά κυρίως τη δυνατότητα να ασχοληθούν με έργα ψηφιακού μετασχηματισμού που βελτιώνουν τη καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Tο κτίριο στη Βασιλίσσης Αμαλίας 40, γεμάτο με γυάλινες επιφάνειες περιμετρικά, αξιοποιεί στο έπακρο το φυσικό φως

Κτίρια φιλικά στους εργαζόμενους και στο περιβάλλον

Με state of the art αισθητική, σύγχρονες προδιαγραφές, βιωσιμότητα αλλά και εύκολη προσβασιμότητα, τα 3 νέα γραφεία της Netcompany-Intrasoft προσφέρουν ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας στους 1.800 εργαζομένους της, σε μια συνολική έκταση 12.500 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για μοντέρνα, εξαιρετικής αισθητικής και αρχιτεκτονικής κτίρια, με άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό, αλλά και χώρους ψυχαγωγίας που διευκολύνουν τη συνεργασία και την ελεύθερη επικοινωνία των εργαζομένων μεταξύ τους: μεταξύ άλλων υπάρχουν χώροι χαλάρωσης για τα διαλείμματα, μοντέρνα meeting room, play areas με table soccer, Play Station, ping-pong, open libraries, καθώς και mini κήποι στα roof garden ή υδροπονικοί κήποι μέσα στα κτίρια!

Την ίδια ώρα, η Netcompany-Intrasoft έχει φροντίσει ώστε και τα τρία αυτά κτίρια να συμβάλλουν ενεργά στον στόχο για ένα βιώσιμο περιβάλλον, καθώς είναι σχεδιασμένα με βάση τα υψηλότερα περιβαλλοντικά πρότυπα και έχουν ήδη λάβει ή είναι στη διαδικασία πιστοποίησης LEED. Έτσι, παντού το φυσικό φως διαχέεται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, μέσα από γυάλινες επιφάνειες, με στόχο τόσο τη μείωση της ενέργειας όσο και την ευεξία των εργαζομένων.

Παράλληλα, προσφέρουν εύκολη προσβασιμότητα και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οδηγώντας στη μείωση της χρήσης αυτοκινήτων και συνεπώς των ατμοσφαιρικών ρύπων, ενώ η εταιρεία επιδοτεί σε όλους τους υπαλλήλους την ετήσια κάρτα απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΑ, ενθαρρύνοντας έτσι την υιοθέτηση πιο πράσινων τρόπων μετακίνησης. Ειδικά για τα γραφεία στο Μαρούσι, μάλιστα, η εταιρεία παρέχει minibuses για τη μεταφορά από και προς τους πλησιέστερους σταθμούς μετρό και ηλεκτρικού.

Σε αυτούς τους νέους χώρους, η Netcompany-Intrasoft θα συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη του κλάδου της Πληροφορικής, να πρωτοπορεί, αλλά να προσφέρει και ένα ιδανικό περιβάλλον για να υποδεχθεί κι άλλους νέους ανθρώπους. Με 252 νέες θέσεις εργασίας, η επόμενη θέση σου θα είναι και η πιο συναρπαστική! Μάθε περισσότερα στο netcompany-intrasoft.com/talent