Κουίζ 1
Κατά τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν 4 ραντεβού κορυφαίων επιχειρηματιών της χώρας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα!

Ειδικότερα δύο μεγαλοεπιχειρηματίες με σημαντική επίδραση στα τεκταινόμενα συνάντησαν με διάφορα μιας εβδομάδας τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου και συζήτησαν μαζί του κρίσιμα και καθοριστικά θέματα μείζονος σημασίας!

Την ίδια στιγμή δύο άλλοι μεγαλοεπιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται σε τομείς «της μόδας», που βρίσκονται στο προσκήνιο του ενδιαφέροντος της επιχειρηματικής σκηνής, συναντήθηκαν με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια προσπάθεια αναθέρμανσης των σχέσεων τους, που παλαιότερα ήταν άριστες!

Σε απλά λόγια, τα ραντεβού Μητσοτάκη – Τσίπρα με τους μεγαλοεπιχειρηματίες έληξαν ισόπαλα 2-2!!!

Κουίζ 2
Από μανάβης και φρουτέμπορος, ο πρώην τραπεζίτης και νυν fund manager Νίκος Καραμούζης, μαθαίνω ότι προαλείφεται να γίνει και …Σεκιουριτάς!

Όπως λέει και ο σοφός λαός, με όποιον (τραπεζίτη) δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα (με εταιρείες Σεκιούριτι) θα μάθεις! Όπως αντιλαμβάνομαι διανοίγονται δρόμοι λαμπροί για τον καλό φίλο Νίκο και φυσικά νέοι τομείς δραστηριότητας με πολύ ενδιαφέρον και περιπέτεια…