Δυο παράγοντες (τρόπος του λέγειν) του real estate και του lifestyle είχαν έρθει εσχάτως πολύ κοντά!

Και συζητούσαν για κρυφούς συνεταιρισμούς και άλλα νταραβέρια, που θα λειτουργούσαν προς ίδιον όφελος…

Ο ένας, γνωστός στην πιάτσα ως «αγαπημένο αγόρι» του ξένου αφεντικού, είναι μέλος της παρέας των «τριών καλών παιδιών», που μοιράζονται τις δουλειές, με κάθε τρόπο, του real estate!

Ο άλλος, «γλυκό αγόρι» και αυτός του real estate, στην ξενοδοχειακή του κυρίως εκδοχή, είναι περισσότερο γνωστός λόγω του συνεχούς και αδιάκοπου lifestyle της πολυφωτογραφημένης κοσμικής συζύγου του!

Οι κεραίες του Radar έπιασαν κάτι σήματα, για εκτενείς συζητήσεις μεταξύ των δύο, για πιθανές δουλειές που έχουν μείνει στη μέση ή ακόμη και νέα projects!

Άλλωστε, ο σύζυγος της κοσμικής γνωστής κυρίας, με τις καλλιτεχνικές εκτός των άλλων ανησυχίες, έχει πάρει εδώ και κάμποσο καιρό την κατρακύλα επιχειρηματικά!

Και δεν μπορεί να ολοκληρώσει επουδενί τα επενδυτικά σχέδια αστικής και ξενοδοχειακής ανάπτυξης πχ στην Πελοπόννησο ή και σε ξερονήσι των δυτικών Κυκλάδων που τα τελευταία χρόνια έχουν χτίσει εξοχικές κατοικίες πολλοί και διάφοροι επώνυμοι επιχειρηματίες, ζωγράφοι, τραπεζίτες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί!

Το «αγαπημένο αγόρι» του ξένου αφεντικού και το «γλυκό αγόρι» του lifestyle, ήρθαν πολύ κοντά και έφτασαν ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία!

Ωστόσο στην πορεία προς το …νήμα, κάτι χάλασε, κάπου δεν τα βρήκαν, και στο τέλος τσακώθηκαν!

Οπότε το νέο big deal σε Πελοπόννησο και Δυτικές Κυκλάδες, κατέρρευσε εν τη γεννέσει του, όπως είχε άλλωστε καταρρεύσει και το άλλο big deal (με Παπάδες και Κελεμπίες) στην Άνω Μερά….

Συνεχίζεται …