Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Τα δύο projects που τρέχει το ΤΧΣ

– To νέο placement της Εθνικής Τράπεζας και η δημιουργία του 5ου πυλώνα -Εκπνέει η προθεσμία απαγόρευσης συναλλαγών στην ΕΤΕ, και η μετοχή σπάει όλα τα ρεκόρ «φωτογραφίζοντας» εξελίξεις – Τα διλήμματα και οι επιλογές – Ανακοινώνεται το ύψος των κεφαλαιακών αναγκών Attica Bank και Παγκρήτιας Τράπεζες και ξεκινάνε οι διαδικασίες της συγχώνευσης – Το ύψος της ΑΜΚ και το χρονοδιάγραμμα

MYTILINEOS: Αλλάζει όνομα και… πίστα και γίνεται παγκόσμιο brand
– Στόχος η παγκόσμια αναγνώριση – Στο +134% μετά την είσοδο στον MSCI – Οι διαρκείς αλλαγές και το νέο… DNA του ομίλου με στόχο το καλό πλασάρισμα στον FTSE 100 του Λονδίνου

UNDERCOVER
Φήμες ότι ο Mr. Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει καταθέσει πρόταση για την εξαγορά του ΣΚΑΪ και συμμετοχή στον Παναθηναϊκό • Η επόμενη κίνηση του Ράμα είναι η εκμάθηση Αλβανικών στα παιδιά των Αλβανών που ζουν στην Ελλάδα • Αντώναρος, Σπηλιωτόπουλος, Κοτζιάς και τώρα ακόμη ένας τελειωμένος ετοιμάζεται για ρόλο δίπλα στον Κασσελάκη: ο Φώτης Κουβέλης • Για δύο στελέχη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας υπάρχουν παράπονα στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς βρέθηκαν σε κοινωνική εκδήλωση που «δεν έπρεπε»

«Γόρδιος δεσμός» τα υπεράκτια αιολικά πάρκα στην Κρήτη
– Η μεγάλη επιρροή των ξενοδόχων της Ελούντας – Σε ειδική αποστολή η υφυπουργός Αλεξάνδρα Σδούκου – Πού αντιδρά ο πανίσχυρος περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης

Ανασχηματισμός: Ποσοστό άνω του 33% για τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές πηγαίνει τις αλλαγές πιο πίσω
-Oι σκέψεις για Σκυλακάκη ή Γεραπετρίτη στην θέση του επιτρόπου, η καραμπόλα με Κ. Χατζηδάκη, ο προβληματισμός με τον Γ. Φλωρίδη και η δεδομένη επιστροφή Παπασταύρου!

Ο Κωστής Χατζηδάκης, μετά από σχετική συνάντηση στο υπ. Οικονομικών, διαβεβαίωσε την ηγετική τριάδα της Επ. Κεφαλαιαγοράς (Βασίλω, Στάμου και κομματάρχη) ότι θα μείνουν (ελπίζω όχι στην… ίδια τάξη)!
-Το θάψιμο πήγε σύννεφο για τον κανονισμό του Κοντόπουλου (παρλαπίπας κι αυτός) όσον αφορά στο free float και στην έξοδο από το Χ.Α. του κάθε τυχάρπαστου, ειδικά του real estate και όχι μόνο!

Ποιον και γιατί αποκαλούν «ο ζιγκολό των 7 θαλασσών» που δεν έχει αφήσει (όπως λένε οι κακές γλώσσες) ερείπιο για ερείπιο και απελπισμένη για απελπισμένη;


Απευθείας ο πρωθυπουργός αναλαμβάνει τις σχέσεις και επαφές με ολιγάρχες, μεγιστάνες και μεγαλόσχημους επιχειρηματίες των μεγάλων έργων και προμηθειών – Το πρώτο ραντεβού, μετά συζύγων, έγινε σε νησί των Κυκλάδων!


Συναγερμός στο Μαξίμου για τη στάση των Σκοπιανών που παίζουν ανοιχτά το παιχνίδι της Τουρκίας και της Ρωσίας – Ποιες παρενέργειες θα προκαλέσουν εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου και ποιες οι κινήσεις Μητσοτάκη!


Κίνα-Ρωσία αμφισβητούν ευθέως το αμερικανικό κατεστημένο

+ ART Business

  • Η γοητεία της ενοχλητικής αισθητικής του Μπρακ
  • Παραστάσεις για όλα τα γούστα στα θέατρα
  • Τιμητική διάκριση στη Μίνα Παπαθεοδώρου Βαλυράκη

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 18 Μαΐου

Διαβάστε ακόμη: