Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι το Μαξίμου ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόταση που κατέθεσε ο Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτζαλί για τον ΣΚΑΪ και τον Παναθηναϊκό.

Οι Άκης Σκέρτσος και Γιώργος Γεραπετρίτης έχουν στα χέρια τους την ολοκληρωμένη πρόταση Ατζούν και από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να προβάλουν αντιρρήσεις για τη συμμετοχή του Τούρκου επιχειρηματία στη μετοχική σύνθεση του ΣΚΑΪ και του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή ο Ατζούν Ιλιτζαλί προτείνει στον Αλαφούζο την εξαγορά του 40% των μετοχών του Παναθηναϊκού με την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει και το μάνατζμεντ.

Η πρόταση για τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνει την εξαγορά του 49% των μετοχών του ΣΚΑΪ το μάνατζμεντ του οποίου θα παραμείνει στον Αλαφούζο αλλά ο έλεγχος του ψυχαγωγικού προγράμματος θα περάσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στον Τούρκο επιχειρηματία.

Δεν αποκλείεται να περιμένει το πράσινο φως από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να προχωρήσει στη συμφωνία.

Εξελίξεις αναμένονται και στο ΟΡΕΝ με τον Νίκο Κοκλώνη να εξασφαλίζει ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών του καναλιού καθώς και το μάνατζμεντ.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Ταυτόχρονα ο Νίκος Κοκλώνης προετοιμάζεται για την είσοδο και στον εκδοτικό χώρο.

Το σχέδιο προβλέπει την έκδοση πολυσέλιδης κυριακάτικης εφημερίδας για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Ο κορμός της εφημερίδας θα έχει πολιτικό και οικονομικό περιεχόμενο, ενώ τα ένθετα θα δίνουν έμφαση στην ψυχαγωγία.

Διαβάστε ακόμη: