Φαινόμενο προς εξέταση θα πρέπει προφανώς να αποτελέσει η ΕΥΔΑΠ όπου από την αρχή της θητείας Σαχίνη παρατηρούνται bonus και διπλασιασμοί των αμοιβών της διοίκησης και των μελών του ΔΣ!

Σε μια εποχή όπου η χώρα μαστίζεται από την πανδημία και την τεράστια οικονομική κρίση και η κυβέρνηση προσπαθεί με κάθε τρόπο μα ανακουφίσει μέσω παροχών τα κοινωνικά και εργασιακά στρώματα που πλήττονται, στην ΕΥΔΑΠ ζουν ζωή χαρισάμενη σαν να βρισκόμαστε στο 1999 και την έκρηξη του Χρηματιστηρίου.

Για να καταλαβαίνετε, η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ υπό τον αυτοαποκαλούμενο τεχνοκράτη Σαχίνη, ορντινάτσα και αγαπημένο παιδί του Μπενίση και του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΥΔΑΠ όπου υπήρξε επί προηγούμενης κυβέρνησης  προγκρόμ διώξεων μη αρεστών στελεχών και πλήρης κομματικοποίηση του οργανισμού, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ανέλαβε την υδάτινη εξουσία ήταν να διπλασιάσει τις αμοιβές της!!!

Αντί να προχωρήσουν σε περικοπές δαπανών ξεκινώντας από τους εαυτούς τους, οι διοικούντες φρόντισαν να αυξήσουν τα λεφτά που μηνιαίως μπαίνουν στα πορτοφόλια τους προκαλώντας την κοινωνία αλλά και την πολιτική ηγεσία του τόπου!

Στις μέρες μας και ενώ ο διαγωνισμός μαμούθ της Ψυττάλειας είναι εγκλωβισμένος στο ΣτΕ μετά από προσφυγές των εργολάβων και όλα δείχνουν ότι η εμπλοκή θα κρατήσει κι άλλο και οι απευθείας αναθέσεις μέσω παρατάσεων θα συνεχιστούν, η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ δίνει bonus στα στελέχη της, δηλαδή στον εαυτό της, για την επιτυχή έκβαση της συμφωνίας με το δημόσιο για το νερό!!!

Σε απλά λόγια οι πολέμιοι επί χρόνια της σχετικής συμφωνίας, όλοι αυτοί που μέχρι πρότινος μάχονταν την υλοποίηση της και βρίσκονταν σε αντιπαράθεση με το Υπ. Υποδομών, μόλις υπήρξε η συμφωνία με άνωθεν παρέμβαση, έσπευσαν να επωφεληθούν με την παροχή bonus επίτευξης της!!!!

Όσοι δηλαδή ήταν απέναντι στη συμφωνία και την πολέμησαν, μόλις υπογράφηκε ανταμείφτηκαν για τις υπηρεσίες τους!

Νέα ήθη και έθιμα, σημάδια των καιρών…

ΥΓ. Άντε να καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ που μεταφέρει την ΕΥΔΑΠ από τον έλεγχο του ΤΑΙΠΕΔ στον έλεγχο του Υπ. Υποδομών, για να τελειώνουμε με την αυθαιρεσία των διοικούντων, μιας εταιρίασ όπου το αγαθό που διαχειρίζονται είναι δημόσιο και ο ρόλος τους, οι πράξεις και οι παραλείψεις εντάσσονται στον έλεγχο και το ενδιαφέρον του δημοσίου συμφέροντος!