O Jay-Z δημοσίευσε τη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια για το 2022. Όπως ήταν αναμενόμενο, η λίστα είναι γεμάτη με ραπ τραγούδια.

Η playlist, η οποία κυκλοφόρησε στο TIDAL και ονομάζεται “JAY-Z’s Year End Picks 2022”, περιλαμβάνει κομμάτια από τους Drake, 21 Savage, Kendrick Lamar, Beyoncé, Metro Boomin, Benny The Butcher και J. Cole, SZA, Future, Lil Uzi Vert, Lil Baby, Vince Staples, Rosalía, Nas, Burna Boy, Quavo and the late Takeoff, Lil Yachty, Snoh ​​Aalegra κ.α.

Οι θαυμαστές του θα ακούσουν επίσης μερικά κομμάτια που συμμετείχε ο ίδιος το 2022, όπως το “Neck & Wrist” των Pusha T και Pharrell, αλλά και το “GOD DID” των DJ Khaled, Fridayy, Lil Wayne, Rick Ross και John Legend.

Nα σημειωθεί η playlist του Jay-Z περιλαμβάνει την φωτογραφία ενός καναπέ καλυμμένου με πλαστικό, έναν πιθανό φόρο τιμής στο κομμάτι “Plastic Off the Sofa” της συζύγου του, το οποίο ανήκει στο άλμπουμ RENAISSANCE.

Νωρίτερα φέτος, ο Hov γιόρτασε την Ημέρα Μνήμης με μία άλλη playlist που περιελάμβανε κομμάτια από τους τους Kanye West, Future, Drake, Tems, Lil Durk, Gunna, EST Gee, 42 Dugg και Babyface Ray.

Μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα τραγούδια του Jay-Z για το 2022 https://tidal.com/browse/playlist/af1d0cda-a574-42b0-a17f-1997b7eae129