Στο μυαλό μας, τα Adidas Samba του Lionel Messi έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα. Ένα από τα μεγαλύτερα “γεγονότα” στη μόδα των αθλητικών παπουτσιών είναι δίχως αμφιβολία τα Adidas Samba του Lionel Messi. Ο ποδοσφαιριστής συναντιέται για πρώτη φορά με τα viral αυτά αθλητικά παπούτσια, με την εταιρεία να του “αφιερώνει” μία ολόκληρη συλλογή από lifestyle αθλητικά παπούτσια.

Tα Adidas Samba λοιπόν του Lionel Messi, διαθέτουν μία κλασική κατασκευή Samba ενώ φέρουν το όνομα του Messi τυπωμένο σε χρυσό χρώμα, σε όλες τις ρίγες. Επιπλέον, το υπογεγραμμένο λογότυπο της adidas εμφανίζεται στη βασιλικό μπλε γλώσσα καθώς και στη φτέρνα. Μερικές άλλες λεπτομέρειες που κάνουν τα παπούτσια αυτά να ξεχωρίζουν είναι το σουέτ κάλυμμα στις μύτες, η μεταλλική χρυσή καρτέλα στη φτέρνα και η ημιδιαφανή σόλα από καουτσούκ.

Βέβαια, κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν ότι τα Adidas Samba του Messi δε θα έχουν το όνομα του ποδοσφαιριστή στο πλάι ενώ το μοναδικό λογότυπο θα είναι αυτό της μάρκας, πάνω στη γλώσσα.

Και όσον αφορά την τιμή; Μέχρι στιγμής λέγεται ότι θα πωλούνται στα 130 ευρώ ενώ η κυκλοφορία τους αναμένεται να γίνει κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου. Για να δούμε λοιπόν τι θα δούμε…

Διαβάστε ακόμη: