search

LIFESTYLE

Τα 4 πιο πολυσυζητημένα σκάνδαλα που τάραξαν το Χόλιγουντ το 2022

Διαζύγια, δικαστήρια, απατημένοι σύντροφοι, αλλά και χαστούκια στο Χόλιγουντ είναι μόνο μερικά από αυτά που φιλοξένησαν στα πρωτοσέλιδα τους σκανδαλοθηρικά περιοδικά

Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ.

Διαζύγια, δικαστήρια, απατημένοι σύντροφοι, αλλά και χαστούκια στο Χόλιγουντ είναι μόνο μερικά από αυτά που φιλοξένησαν στα πρωτοσέλιδα τους σκανδαλοθηρικά περιοδικά, και όχι μόνο, για το 2022.

Johnny Depp vs Amber Heard

Επί μήνες απασχολούσε τον κόσμο η πολύκροτη δίκη Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ, με τις λεπτομέρειες για τις άσχημες προσωπικές στιγμές του ζευγαριού να βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Τελικά ο ηθοποιός αθωώθηκε και του επιδικάστηκε αποζημίωση 10 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως πρόσφατα συμβιβάστηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια, το οποίο και θα δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ

Ήταν Μάρτιος όταν εκατομμύρια τηλεθεατών προσπαθούσαν να καταλάβουν αν το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή των Όσκαρ Κρις Ροκ ήταν πραγματικό ή αποτέλεσμα σκηνοθεσίας.

Κι όμως το χαστούκι ήταν αληθινό καθώς είχε προηγηθεί ένα αστείο του παρουσιαστή για την αλωπεκία, από την οποία πάσχει η σύζυγος του ηθοποιού και εκνεύρισε τον Σμίθ.

Μερικούς μήνες αργότερα ο Γουίλ Σμίθ δήλωνε μετανιωμένος, όμως ήταν ήδη αργά για την καριέρα του καθώς είχαν ήδη ακυρωθεί πολλές δουλειές και δύσκολα πια βρίσκει νέες συνεργασίες.

Όταν η Kιμ Καρντάσιαν φόρεσε το θρυλικό φόρεμα της Μέριλιν Μονρό

Η Κιμ Καρντάσιαν τόλμησε να βάλει φόρεμα της Μέριλιν Μονρό στο Met Gala και προκάλεσε σάλο.

Πρόκειται για το εμβληματικό φόρεμα αξίας 5 εκατ. δολαρίων, το οποίο είχε φορέσει η Μέριλιν Μονρό φόρεσε όταν τραγούδησε το «Happy Birthday» στον πρόεδρο Κένεντι.

Ο σάλος έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες που απεικόνιζαν το φόρεμα κατεστραμμένο.

Ο χωρισμός Σακίρα-Πικέ

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά είχαν αρχίσει δειλά δειλά να γράφουν από τις αρχές του καλοκαιριού για τα σύννεφα στη σχέση Σακίρα και Πικέ μέχρι που τον Ιούνιο ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού τους και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου.

Ισπανός δημοσιογράφος άρχισε να βγάζει στην δημοσιότητα τουλάχιστον 50 παράνομες σχέσεις του ποδοσφαιριστή, με την τραγουδίστρια να υποστηρίζει ότι έβαλε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της.

Τα Χριστούγεννα πάντως η Σακίρα τα πέρασε μαζί με τους δύο της γιους στο Ντουμπάι.

Διαβάστε ακόμη: