Σχολιάζοντας τις σημερινές ανακοινώσεις του μεγάρου Μαξίμου μετά τη συνάντηση των κ.κ. Μητσοτάκη και Σισιλιάνου, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί υποκριτικά να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την καταψήφιση στο ευρωκοινοβούλιο από τον Θοδωρή Ζαγοράκη των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας καθώς και τις ομοφοβικές δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Μετά την καταψήφιση από τον κ. Ζαγοράκη της έκθεσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μετά τον αδιανόητο ισχυρισμό του κ. Αθανασίου ότι «κακώς καταργήθηκε η παρά φύση ασέλγεια» που ποινικοποίησε τις σχέσεις ομόφυλων ζευγαριών, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης υποκριτικά προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Αντιδραστική στάση

»Φυσικά κανείς δεν ξεχνάει την αντιδραστική στάση της ΝΔ και του ίδιου προσωπικά όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε τις πρώτες μεγάλες τομές υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

»Αν ενδιαφέρεται πραγματικά ο κ. Μητσοτάκης και δεν υποκρίνεται για μια ακόμη φορά, μπορεί αντί για Επιτροπές για τα μάτια του κόσμου, σε πρώτη φάση απλά να δεσμευθεί πως συμφωνεί με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό γάμο για ολους και να διαμορφώσει το σχετικό νομικό πλαίσιο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.