Οριστικό τέλος στην προνομιακή σχέση που είχε εξασφαλίσει για χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας με τον όμιλο Βαρδινογιάννη βάζει η αλλαγή στάσης στο επίμαχο ζήτημα που αφορά στην επένδυση στο Ελληνικό.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Κουμουνδούρου επέβαλε τη δική του θέση για υπερψήφιση στη Βουλή της σύμβασης για το Ελληνικό.

Παρά τη διαφορετική άποψη κορυφαίων στελεχών του κόμματός του, ο Αλέξης Τσίπρας επέβαλε μια απόφαση που έχει στρατηγική σημασία για τον ίδιο και το κόμμα του.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η λεγόμενη ηγετική ομάδα με την αλλαγή στάσης για το Ελληνικό επιχείρησαν να στείλουν ένα μήνυμα στον πανίσχυρο όμιλο Βαρδινογιάννη.

Το τελευταίο διάστημα τα δύο κανάλια του ομίλου ALPHA και STAR ακολουθούν σκληρή φιλοκυβερνητική γραμμή, ενώ παράλληλα επιχειρείται συστηματικά η απαξίωση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από προβοκατόρικα, όπως τα χαρακτηρίζει η Κουμουνδούρου, ρεπορτάζ και στημένα γκάλοπ, που εμφανίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ελεύθερη πτώση και τον Αλέξη Τσίπρα ως ακατάλληλο για πρωθυπουργό.

Εκνευρισμός στην Κουμουνδούρου

Η γραμμή των δύο καναλιών που ανήκουν στον όμιλο Βαρδινογιάννη προκάλεσε εκνευρισμό στην Κουμουνδούρου.

Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε συνεργάτες του, ισχυρίστηκε ότι στο διάστημα της διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ ο όμιλος Βαρδινογιάννη είχε προνομιακή σχέση.

Όλα τα αιτήματα της επιχειρηματικής οικογένειας ικανοποιήθηκαν, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα και η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό ήταν ευθυγραμμισμένη με τα συμφέροντα του ομίλου.

Γιαυτό ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε εχθρική πράξη την ανοιχτή υπονόμευση του ΣΥΡΙΖΑ από τα δύο κανάλια του ομίλου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.