Επίθεση κατά της εσωκομματικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν τα τρολ υπέρ της ηγεσίας του Στέφανου Κασσελάκη, με ειρωνικούς χαρακτηρισμούς και προτροπές για διαγραφές.

Από νωρίς το Σάββατο το βαρύ κλίμα πριν από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε και στο Διαδίκτυο. Όσο το κλίμα βάραινε όλο και περισσότερο στη συνεδρίαση -όπου είχαμε αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών και δεκάδων μελών της Επιτροπής- τόσο βάραινε στο Twitter.

Μετά την ομιλία του κ. Κασσελάκη η Πεν Νταλαούρα μιλούσε για «βαλτά σκυλιά που αλίχταγαν (sic) από τη γαλαρία», αναφερόμενη στους υποστηρικτές της Ομπρέλας, συνοδεύοντας το tweet με μια οργισμένη φατσούλα.

Για την Μάρκα η εσωκομματική αντιπολίτευση είναι «5η φάλαγγα της ΝΔ» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ:

Η Νταλαούρα συνόδευσε μια φωτογραφία του Αλέξη Χαρίτση, του Διονύση Τεμπονέρα και της Έφης Αχτσιόγλου με το σχόλιο «κρόσσια τα νεύρα», ενώ η Αρετή Αθανασίου σχολίασε την ίδια φωτογραφία γράφοντας «Ούτε σε κηδεία να είχαν πάει».

Ανάμεσα στα δικά της tweet η Νταλαούρα φρόντιζε να αναπαράγει δεκάδες άλλα «ομοϊδεατών». Το ίδιο έκανε και η Κοκκαλιάρα που ανέβασε πολλές αναρτήσεις κατά της «Ομπρέλας» και των μελών της, όπως και της Έφης Αχτσιόγλου.

Τα πυρά της KatherineKont δέχτηκε ο Νίκος Φίλης: «Ευχαριστημένος κ. Φίλη με την κατάντια σου; Και Δευτέρα πρωι πρωι ξέρεις εσύ», γράφει.

Ακριβώς το ίδιο έγραφε και η Νταλαούρα:


Κατά του Διονύση Τεμπονέρα ήταν μια ανάρτηση της Λίνας που γράφει ότι «δέχτηκες να γίνεις ο αυτοφωράκιας της Έφης».

Αλλά και για την Έφη Αχτσιόγλου η Λίνα έγραψε ότι «ξεχάσαμε ως και την όψη της μετά την ήττα των εσωκομματικών»:

Στο ίδιο κλίμα ήταν και ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης που τάσσεται υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη, από τον οποίο ζήτησε ανοιχτά να απομακρύνει την εσωκομματική αντιπολίτευση.

«Κανένα κόμμα δεν έγινε ποτέ τόσο ρεζίλι σε δημόσια θέα. Δε λυπάμαι κανέναν τους πλην δύο μόνο ανθρώπων για όσα τράβηξαν: Τον Τσίπρα. Τον Κασσελάκη»

Όσο για την επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ, η Μάρκα ζητά από τον πρόεδρο «καθαρές λύσεις και λυτρωτικές αποφάσεις» γιατί ο «κλεφτοπόλεμος δεν σ’ αφήνει να ασχοληθείς με την ουσία της πολιτικής» – με άλλα λόγια διαγραφές.

Κασσελάκης: Αντιγραφέας ο πρωθυπουργός, ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια

Για αντιγραφή, κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ.

«Μίλησε με… απλούς πολίτες (οι οποίοι αυθορμήτως τον υποδέχτηκαν με κόρνες) γιατί θέλει, λέει, να έχει “αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον κόσμο”! Μιλάει σε αυτήν τη φάση καλύτερα ελληνικά από μένα. Αντιγραφέας, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια», σχολίασε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει στην ανάρτησή του: «Χθες πήγα απροειδοποίητα σε Μεγαλόπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω μέσα σε λίγες ώρες. Γιατί -όπως σας έχω πει από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε- έχω αδιαμεσολάβητη επικοινωνία μαζί σας.

Σήμερα ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε απροειδοποίητα σουπερμάρκετ (ελπίζω να είδε το έργο του στις τιμές με τα μάτια του).

Και μίλησε με… απλούς πολίτες (οι οποίοι αυθορμήτως τον υποδέχτηκαν με κόρνες) γιατί θέλει, λέει, να έχει “αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τον κόσμο”!

Μιλάει σε αυτήν τη φάση καλύτερα ελληνικά από μένα. Αντιγραφέας, αλλά ας τα λέει τουλάχιστον με δικά του λόγια».

Διαβάστε ακόμη: