Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζει το «ξήλωμα» όσων διαφωνούν με αυτόν, μετά την απόλυση του Θανάση Θεοχαρόπουλο. Έτσι λοιπόν, σήμερα απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα.

Ο κ. Κασσελάκης προχωράει σε κινήσεις που προκαλούν νέο γύρο σφοδρής αντιπαράθεσης και εσωστρέφειας στην Κουμουνδούρου, βάλλοντας ευθέως κατά της «Φρουράς Τσίπρα», ακόμα και εναντίον στελεχών που τον βοήθησαν να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, λοιπόν, απέλυσε από επιστημονικό συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τον Γιώργο Τσίπρα – ο οποίος ήταν ένα από τα 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που είχαν υπογράψει υπέρ της υποψηφιότητας του, πέρσι τον Σεπτέμβριο, συνεχίζοντας το «προγκρόμ» σε βάρος των «αντιφρονούντων».

Τα «καρφιά» Γιώργου Τσίπρα κατά του Στέφανου Κασσελάκη

«Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιώργος Τσίπρας.

Και προσθέτει: «Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας».

«Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση», καταλήγει.

Διαβάστε ακόμη