Συγκεκριμένα οι ΔΕΗ, LeasePlan Hellas και Volvo Car Hellas, κορυφαίες εταιρείες στους κλάδους τους, προχωρούν από κοινού στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για την προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στα μέλη του CEOClubs Greece, με βάση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η κάθε μια στον δικό της τομέα.

Με σύνθημα «Το μέλλον είναι Hλεκτρικό. Σας συνδέουμε. Οδηγείστε» οι τρεις εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να μεταδώσουν στα μέλη του CEO Clubs Greece το κοινό όραμα που μοιράζονται σχετικά με την «Ηλεκτροκίνηση» στην Ελλάδα.

Mέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας θα αναδειχθούν τα οφέλη της Ηλεκτροκίνησης, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η θετική επίδραση στηνυγεία και στον τρόπο ζωής, το χαμηλότερο κόστος χρήσης, καθώς και η βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης.

Στο πλαίσιο των κοινών αυτών ενεργειών, τα μέλη του CEO Clubs Greece θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως και για τους τρόπους εύκολης μετάβασης στην Ηλεκτροκίνηση, να αποκτήσουν επαφή καθώς και να εξοικειωθούν με αυτή

Όπως:

Η ΔΕΗ, θα συν-διοργανώσει ημερίδες εκπαίδευσης και ενημέρωσης σε θέματα ηλεκτροκίνησης για τα Μέλη του CEO Clubs, και επιπλέον θα παρέχει στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ολοκληρωμένες εταιρικέςή/και οικιακές λύσεις ηλεκτροφόρτισης για τα μέλη του CEO Clubs Greece

Η LeasePlan θα στηρίξει τη συγκεκριμένη ενέργεια με δράσεις, όπως η παροχή «Dedicated Account Manager» στα μέλη του CEO Clubs Greece, ενώο ειδικός της LeasePlan Hellas για την ηλεκτροκίνηση θα είναι διαθέσιμος ,ώστε να μπορεί να καθοδηγεί και να λύνει κάθε απορία.

Επίσης, η LeasePlan θα μπορεί να μοιράζεται χρήσιμα reports και αποτελέσματα ερευνών σχετικά με την ηλεκτροκίνηση. 

Συνεισφέροντας στη συνεργασία μέσω της παροχής προνομιακής επιδότησης τιμής στη LeasePlan και διαθέτοντας τον στόλο των VolvoRecharge μοντέλων της για test drive στα μέλη του CEO Clubs, η Volvo CarHellas θα συστήσει σε ένα απαιτητικό κοινό τα εξελιγμένα μοντέλα Volvo, που κάνουν πράξη το πέρασμα στην ηλεκτρική εποχή.

Η κα Γεωργία Καρτσάνη, ιδρυτής και Προέδρος του CEO Clubs Greece, δήλωσε ότι:

«Το CEO Clubs Greece ανοίγοντας αυτή την χρονιά την αυλαία της δεύτερης δεκαετίας λειτουργίας του με ανανεωμένη στρατηγική εμπνευσμένη από το μέλλον συμμετέχει ενεργά στα κύματα της αλλαγής στηρίζοντας με δράσεις & στοχευμένες ενέργειες όπως αυτή για ένα βιώσιμο και καλύτερο μέλλον για το Περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω την ΔΕΗ, LeasePlan Hellas και Volvo Car Hellas για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την προώθηση της βιώσιμης μετακίνησης και της ηλεκτροκίνησης!»

ΔΕΗ

Ο κος Γεώργιος Στάσσης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, δήλωσε σχετικά:

«Η ΔΕΗ διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στον εξηλεκτρισμό τομέων όπως οι μεταφορές, μέσω της εγκατάστασης αξιόπιστων υποδομών φόρτισης πανελλαδικά αλλά και την προώθηση των αναγκαίων στρατηγικών συνεργασιών για την προώθησή τους. Βασικός μας στόχος η ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη χώρα που αποτελεί ζωτική συνθήκη για τη διάδοση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας και τη μετάβαση σε ένα νέο, βιώσιμο μοντέλο κινητικότητας.

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει την τοποθέτηση 1.000 σταθμών φόρτισης πανελλαδικά στα επόμενα 2-3 χρόνια και 10.000 σταθμών φόρτισης μεσοπρόθεσμα. Οι πρωτοβουλίες μας συνεχίζονται με θετικό πρόσημο και εντείνονται προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνεργασία της ΔΕΗ με τη LeasePlan Hellas και Volvo Car Hellas, με στόχο την προώθηση των υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας. Για τη ΔΕΗ η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση αποτελεί σημαντική πρόκληση και ευκαιρία, μια επένδυση για το παρόν και το μέλλον και τα μέλη του CEO Clubs Greece είναι ένας σημαντικόςπρεσβευτής αυτής της πρωτοβουλίας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.