Στο Τμήμα για εξακρίβωση των στοιχείων τους προσήχθησαν την Τετάρτη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Μεσσηνίας 13 Ευρωπαίοι πολίτες, καθώς τους πέρασαν για ταλιμπάν! Οι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα ευρωπαίοι πολίτες περιηγούνταν στην Καλαμάτα φορώντας τις παραδοσιακές τους φορεσιές, μεταδίδει η «Ελευθερία».

Πρόκειται για Γερμανούς και Γάλλους υπηκόους για τους οποίους οι αστυνομικές Αρχές προέβησαν σε διακρίβωση των ταξιδιωτικών τους εγγράφων και αφού διαπιστώθηκε η γνησιότητά τους και ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το κύμα ισλαμοφοβίας στα social media από χρήστες οι οποίοι ανέβασαν φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς μιλώντας μέχρι και για… Ταλιμπάν στην Καλαμάτα.

Οι πιο ακραίοι μάλιστα συνέδεσαν την παρουσία τους στην Καλαμάτα με μυστικό σχέδιο για την εγκατάσταση Αφγανών προσφύγων και Ταλιμπάν…

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν και σε σελίδα αντιεμβολιαστών της Καλαμάτας, όπου εκεί έγιναν τα ακόλουθα εξωφρενικά σχόλια, χαρακτηριστικά της ανοησίας που κυκλοφορεί.

Διαβάστε ενδεικτικά: