Ο ραπερ Mad Clip συνελήφθη μετά από καταδίωξη από άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. καθώς δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο.

Συγκεκριμένα, οδηγήθηκε στο Α.Τ. Μοσχάτου οδηγήθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης, καθώς προσήχθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεση Δράσης για σωρεία τροχονομικών –και όχι μόνο- παραβάσεων.

Όλα ξεκίνησαν μετά από σήμα των αστυνομικών στον 34χρονο μουσικό, προκειμένου να σταματήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο του για έλεγχο. Αυτός όχι μόνο αγνόησε τους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να εξαφανιστεί από την περιοχή.

Μάλιστα πέρασε και τουλάχιστον 2 κόκκινα φανάρια, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν από πίσω του. Τελικά, στην περιοχή του Μοσχάτου, κατάφεραν να τον φτάσουν και να τον ακινητοποιήσουν.

Ο ίδιος φέρεται να μην ήταν καθόλου συνεργάσιμος –δεν είχε ούτε βεβαίωση μετακίνησης-, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί του βεβαιώθηκαν οι τροχονομικές παραβάσεις και το πρόστιμο για τη βεβαίωση μετακίνησης, ενώ του αφαιρέθηκαν και τα στοιχεία οδήγησης που προβλέπει ο ΚΟΚ για το γεγονός ότι παραβίασε ερυθρούς σηματοδότες. Σε βάρος του, μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία για σωρεία πλημμεληματικών αδικημάτων.