Με τον μαχητικό βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Βασίλη Οικονόμου συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς η επικοινωνία των δύο ανδρών είναι συχνή.

Ο κ. Οικονόμου πολιτεύεται σε μια κρίσιμη για την Νέα Δημοκρατία περιφέρεια, αυτή της Ανατολικής Αττικής, η οποία είναι παράλληλα μια περιοχή με πολλά προβλήματα αλλά και ιδιαίτερα εκτεθειμένη στις φυσικές καταστροφές των τελευταίων ετών.

Ο Βασίλης Οικονόμου αποτελεί τον πιο μάχιμο βουλευτή της περιφέρειας καθώς τον βρίσεις σε χιονιάδες, σε φωτιές και οπουδήποτε χρειάζεται η παρουσία του κυβερνώντος κόμματος, έμμεσα και άμεσα.

Πληροφορίες λένε ότι στη συζήτηση τους είχε κεντρικό ρόλο η δημιουργία του νοσοκομείου Μεσογείων με τον Πρωθυπουργό να είναι ένθερμος υποστηρικτής του έργου και τον βουλευτή να αποτελεί μπροστάρη της όλης προσπάθειας, εντός και εκτός βουλής.

Το συγκεκριμένο έργο δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο και μια ευτυχής κατάληξη του του αποτελεί δίκαιο πόθο για τους κατοίκους της περιοχής, δικαίωση για τον βουλευτή και επιτυχία για τον Πρωθυπουργό.

Μετά τη συνάντηση τους ο Βασίλης Οικονόμου δήλωσε: «Κάθε λεπτό που μου αφιερώνει για συνεργασία ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι παραγωγικό και εξαιρετικά αποδοτικό για τα θέματα της Ανατολικής Αττικής».