Κτίριο κατέρρευσε πριν από λίγο στην οδό Πατησίων και Σαρανταπόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής, στο κτίριο εντοπίστηκε ζωντανός ένας άνδρας, αλλοδαπός. Αυτή τη στιγμή άνδρες της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την έρευνα στο σημείο για τον εντοπισμό ενδεχομένως και άλλων ατόμων.

Στο σημείο του συμβάν έχει παρευρεθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί ο άνδρας σε νοσοκομείο. Πρόκειται για άνδρα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, που εντοπίστηκε στα ερείπια του παλαιού εγκαταλειμμένου κτιρίου στα Άνω Πατήσια, μέρος του τοίχου του οποίου κατέρρευσε λίγο μετά τη 13.00.  Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, πρόκειται για αλλοδαπό πακιστανικής υπηκοότητας, ο οποίος διέμενε σε διπλανό χώρο από αυτόν που κατέρρευσε και ευτυχώς δεν έχει τραυματιστεί.

Ο άνδρας αυτή την στιγμή εξετάζεται ως μάρτυρας, για το αν υπάρχουν άλλα άτομα στο χώρο που μπορεί να κινδυνεύουν. Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, άμεσα κινητοποιήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ με τον διασωστικό σκύλο.