Επικρατέστερο σενάριο το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το μακελειό που έλαβε χώρα χθες το απόγευμα στην Αρτέμιδα, με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί έξι αλλοδαποί, τουρκικής καταγωγής.

Το μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή με τους εκτελεστές να «γαζώνουν» τα θύματά τους με δεκάδες σφαίρες ενώ στη συνέχεια διέφυγαν με αυτοκίνητο.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών σε λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τα θύματα είναι 6 Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής που έφεραν γαλλικές ταυτότητές.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών σε λιμάνια και αεροδρόμια της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, τα θύματα είναι 6 Τούρκοι υπήκοοι κουρδικής καταγωγής που έφεραν γαλλικές ταυτότητές.

Ενέδρα θανάτου

Το μακελειό συνέβη περίπου στις 18:30 την Δευτέρα, στην οδό Ακροπόλεως, ένα μικρό δρομάκι που καταλήγει σε κεντρικό. Σε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο μάρκας Ford επέβαιναν οι έξι αλλοδαποί τους οποίους περίμεναν -σύμφωνα με πληροφορίες- οι δράστες έχοντας στήσει ενέδρα. Μόλις έφτασε το ΙΧ στο σημείο, οι δολοφόνοι πυροβόλησαν κατά ριπάς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Στο σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν 25 κάλυκες, ενώ η αστυνομία αναζητά ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι οι δράστες αφαίρεσαν αντικείμενα από το ΙΧ των θυμάτων, ενώ τα θύματα πιθανόν δεν οπλοφορούσαν.

Οι δράστες έριξαν με πιστόλι των 9 χιλιοστών, όπως προκύπτει από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Τα 5 από τα θύματα βρέθηκαν νεκρά στο αυτοκίνητο, ενώ ο ο οδηγός εντοπίστηκε έξω από αυτό, πεσμένος μπρούμυτα και βουτηγμένος στο αίμα.

Οι δράστες εν συνεχεία διέφυγαν με ένα μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο, ενώ οι Αρχές αναζητούν και συνεργό ή συνεργούς με μια μηχανή.

Πινακίδες κολλημένες με σελοτέιπ

Το συγκεκριμένο δρομάκι βρίσκεται σε ήσυχη και απόμερη περιοχή, και προσφέρει στους δράστες την ευκαιρία να απομακρυνθούν από το σημείο της δολοφονίας με μεγάλη άνεση, είτε προς Ραφήνα – Νέα Μάκρη, είτε προς το κέντρο της Αθήνας.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής ενώ το όχημα των θυμάτων έφερε γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας, που ωστόσο ήταν πλαστές και κολλημένες με σελοτέιπ.

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε ακόμη: