Πολύ κοντά σε διετή συμφωνία όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων πρωταθλήματος της Super league έχουν έρθει ΠΑΟΚ και Nova.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι δύο πλευρές έχουν προσυμφωνήσει επί των κεντρικών ζητημάτων, όσον αφορά τα ποσά και το διάστημα της συμβατικής σχέσης και μένουν μόνο να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ντιλ ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Νίκο Σταθόπουλο, ΠΑΟΚ – Nova, έχει κλείσει μετά από προσωπικές συζητήσεις των δύο ανδρών, οι οποίοι από πέρυσι όταν και πάλι είχαν συμφωνήσει μόλις η BC Partners εξαγόρασε Forthnet – Nova διά μέσω της United, έχουν διαμορφώσει άριστες προσωπικές σχέσεις!

Υπό αυτό το πρίσμα, το ντιλ κατά πληροφορίες είναι διετές και κινείται πάνω κάτω στα ίδια περσινά επίπεδα, με ένα ποσόν φιξαρισμένο και bonus κατάκτησης πρωταθλήματος και άλλων στόχων, που αν επιτευχθεί μπορεί να εκτινάξει το ποσόν της συμφωνίας ακόμη και μέχρι τα 13-15 εκατ. ευρώ!

Με τον τρόπο αυτό, μέσα από τη συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ, ο Ν. Σταθόπουλος υψώνει ένα τοίχος στην επιθετικότητα των κινήσεων του Μ. Τσαμάζ, ο οποίος ήδη εισβάλει με την Cosmote στο ελληνικό πρωτάθλημα και αμφισβητεί την πρωτοκαθεδρία μετά από πολλά χρόνια της Nova.

Υπό αυτή την έννοια ο Ν. Σταθόπουλος βάζει δύσκολα πλέον στον Τσαμάζ, του οποίου απέσπασε από του χρόνου το «διαμάντι» των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Premier league!

3 ερωτήματα: Έχει έρθει Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης;