Χειροπέδες σε έναν 30χρονο άνδρα πέρασαν, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (02/05), αστυνομικοί περιπολικού της Άμεσης Δράσης, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ., οι αστυνομικοί οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, έλαβαν σήμα από το Κέντρο Άμεσης Δράσης για άνδρα που προέβη σε δύο άσκοπους πυροβολισμούς από σπίτι.
Οι αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα στο εν λόγω σπίτι, όπου εντόπισαν τον 30χρονο και τον ακινητοποίησαν ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι με το οποίο προέβη στους άσκοπους πυροβολισμούς μαζί με 3 γεμιστήρες και 57 φυσίγγια.
Στη συνέχεια σε περαιτέρω έλεγχο του σπιτιού από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Δημητρίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενος σουγιάς, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Δημητρίου, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Διαβάστε ακόμη:
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Φρένο» στο κόστος των δανείων έως 100.000 ευρώ – Στέγη, μέτρα και διπλωματικές κινήσεις στο επίκεντρο
- ΕΣΠΑ: 70 εκατ. ευρώ για νέους πτυχιούχους στο πλαίσιο του «Ξεκινώ Επιχειρηματικά»
- Φωτοβολταϊκά στο μπαλκόνι: Ερχονται φθηνότεροι λογαριασμοί ρεύματος για τα νοικοκυριά
- Rebrain Greece στο Λονδίνο: Γέφυρα επιστροφής για τους Έλληνες του εξωτερικού
