Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στον θόρυβο που έχει προκληθεία αναφορικά με την σημερινή πολιτική εκδήλωση στην οποία συμμετέχουν ως ομιλητές ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Έφη Αχτσιόγλου.

Η κυρία Αχτσιόγλου τόνισε πως «όσον αφορά το ερώτημα που θέτουν οι διοργανωτές για το ποιος θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εμάς η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που έχει πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη αυτό είναι το μήνυμα που θα βγει στο συνέδριο μας, ένας ισχυρός, δυνατός ανανεωμένος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Κληθείσα να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το αν ισχύουν οι φήμες πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σκέψεις στην Κουμουνδούρου για διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν έχει συζητηθεί τίποτα τέτοιο και σας λέω πως γράφονται ‘τέρατα’ για διάφορους στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος, αναφερόμενη στις προσυνεδριακές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη πριν το Συνέδριο του κόμματος που είναι σε δέκα ημέρες, η Ράνια Σβίγκου είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια προσυνεδριακή διαδικασία γιατί την επόμενη εβδομάδα είναι το Συνέδριο μας. Και μέχρι τότε θα έχουν γίνει περισσότερες από 600 εκδηλώσεις και προσυνεδριακές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Άρα είμαστε σε ένα φουλ προσυνεδριακό κλίμα ένα κλίμα συσπείρωσης και ενότητας οπότε για εμάς δεν είναι προφανώς πρώτη είδηση μια εκδήλωση».

Διαβάστε ακόμη: