Το ανανεωμένο Suzuki Vitara ήρθε στην Ελλάδα με νέες τιμές και προσθήκες στον εξοπλισμό. To δημοφιλές SUV της ιαπωνικής εταιρείας, εξακολουθεί να εξοπλίζεται τα ίδια κινητήρα σύνολα, δηλαδή το ήπια υβριδικό των 48V με υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4 λίτρων και ισχύ 129 ίππους, ενώ η full hybrid έκδοση με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.5 λίτρων και ισχύ 116 ίππους.

Οι τιμές του ανανεωμένου Suzuki Vitara ξεκινούν από τα 20.580 ευρώ για την ήπια υβριδική, δικίνητη έκδοση των 129 ίππων και τα 26.880 ευρώ για την πλήρως υβριδική, δικίνητη έκδοση των 116 ίππων.

Οι τετρακίνητες εκδόσεις ξεκινούν από τα 26.180 ευρώ και 29.680 ευρώ αντίστοιχα ενώ υπάρχουν τέσσερα επίπεδα εξοπλισμού για τη δικίνητη, ήπια υβριδική έκδοση (GL, GL+, GLX και GLX Sunroof -με ηλιοροφή). Οι υπόλοιπες εκδόσεις διατίθενται σε τρία επίπεδα, εξοπλισμού, καθως δεν υπάρχει το βασικό GL. Όλες οι εκδόσεις καλύπτονται από εγγύηση πέντε ετών (ή 100.000 χλμ.) για τα μηχανικά μέρη και συνοδεύονται από πενταετές πρόγραμμα οδικής βοήθειας.

Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αναβαθμισμένη οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών, σύστημα ανίχνευσης αλκοόλ στον οδηγό και κλείδωμα, σύστημα προειδοποίησης υπνηλίας και καταγραφή δεδομένων συμβάντος, που θα είναι υποχρεωτικό στην ΕΕ από τον Ιούλιο.

Διαβάστε ακόμη