Έφτασε στη χώρα μας και ξεκίνησε η διάθεση της τέταρτης γενιάς του Suzuki Swift. Κινητήρας ο βελτιωμένος ατμοσφαιρικός 3κύλινδρος 1.2 λίτρων με 82 ίππους και 111,8 Nm ροπής που συνδυάζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 12volt.

To νέο Swift είναι το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας που διατίθεται με κίνηση στον μπροστινό άξονα, αλλά και στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος AllGrip Auto.

Σε περίπτωση ολίσθησης των εμπρός τροχών, ενεργοποιείται ο συνεκτικός συμπλέκτης, ώστε να μεταφέρει αυτόματα ροπή στους πίσω τροχούς, προσφέροντας έτσι πρόσφυση για πιο άνετη και ασφαλή οδήγηση σε χιονισμένους δρόμους ή ολισθηρές επιφάνειες.

Οι τιμές με την έκδοσης GL ξεκινούν από τα 18.450 ευρώ, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων LED φώτα, 6 αερόσακους, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, adaptive cruise control, οθόνη Infotainment 9 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, hill hold, σύστημα αυτόματης εναλλαγής μεγάλης σκάλας φώτων και πλήρες πακέτο συστημάτων υποβοήθησης/άνεσης/ασφάλειας.

Η έκδοση GL+ κοστίζει 19.530 ευρώ και η GLX 21.250 ευρώ (εκδόσεις με χειροκίνητο κιβώτιο).

Το Swift με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς κοστίζει από 20.600 ευρώ (GL), ενώ με το κιβώτιο ταχυτήτων CVT 21.330 ευρώ (GL+).

Διαβάστε ακόμη: